LONCOLOR lansează gama de vopsea de păr EXPERT AOE-TECH (P)

LONCOLOR, marca românească de vopsea cu cea mai îndelungată tradiție, lansează gama de vopsea de păr LONCOLOR EXPERT AOE-TECH.

Loncolor-Expert (12)

Pentru rezultate uimitoare, LONCOLOR aduce tehnologia revoluționară AOE-TechTM (Ammonia Odor Encapsulation) la tine acasă prin noua vopsea pentru păr LONCOLOR EXPERT.

Formula AOE-TechTM oferă avantajele colorării permanente a părului cu amoniac și reduce semnificativ mirosul acesteia. Prin această tehnologie revoluționară, molecula de amoniac este încapsulată în vopseaua cremă, asigurând o aplicare ușoară, fără mirosul puternic al amoniacului, pentru un rezultat final excepțional, care îți va oferi culoarea încrederii.

“Cercetarea din spatele acestei revoluții a avut un scop precis: ca fiecare consumatoare să aibă parte de rezultate profesionale pentru culoarea părului și de o experiență cât mai plăcută. Cu noua tehnologie AOE-TechTM, consumatoarele noastre vor obține acasă culoarea la care au visat, printr-un proces ușor și fără miros neplăcut”, declară Cătălina Serafini, Marketing Manager LONCOLOR.

Vopseaua de păr AOE-TechTM  reprezintă o nouă etapă în evoluția colorării părului și conține uleiuri din germeni de grâu și extract de curmal, ingrediente care ajută la intensificarea culorii. Noua gamă de vopsea de păr conține 16 nuanțe special create pentru a scoate și mai mult în evidență frumusețea părului.

Masca pentru părul proaspăt vopsit care însoțeste vopseaua îmbină calitățile nutritive ale uleiului de jojoba cu cele ale cheratinei hidrolizate, pentru a asigura strălucirea părului proaspăt vopsit. Totodată, echilibrul perfect dintre extractele naturale ale Ceratonia siliqua, lămâie și trestie de zahăr, intensifică elasticitatea naturală a părului, acesta devenind mătăsos și delicat.

LONCOLOR

Papillon Laboratoires Cosmetiques este cea mai importantă companie românească producătoare de vopsea pentru păr, cu o experiență de mai bine de 20 de ani în domeniu. Marca Loncolor este numărul 1 pe piață din punct de vedere al vânzărilor în volum în 2015, având în portofoliu game care adresează nevoi diferite ale consumaroarelor: Ultra, Natura, EnVogue și nou lansata Locolor Expert.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *