ZaharulOradea

L’Oréal România are un nou Country General Manager

L’Oréal România anunță numirea în funcție a unui nou Country General Manager, dl. Gilles ANTOINE, care îi va succeda în funcție dlui Richard MATALON.

După patru ani în care a condus compania L’Oréal România, dl. Richard MATALON si-a încheiat mandatul în ţara noastră şi a primit noi responsabilități în cadrul grupului L’Oréal, continuându-și astfel cariera internațională.

Dl. Gilles ANTOINE, noul Country Manager desemnat de grupul L’Oréal în România şi-a început cariera în urmă cu 17 ani în cadrul L’Oréal Franța, în domeniul vânzărilor. Rezultatele remarcabile pe care le-a înregistrat l-au propulsat în ierarhia companiei, astfel încât, acum mai bine de 10 ani, a început o carieră internațională în cadrul grupului.

Traseul profesional internațional al Dl-ului Gilles ANTOINE numără țări precum Mexic (unde a ocupat funcția de Sales Director pentru Divizia de Produse Publice), Brazilia (Commercial Director pentru Zona America Latină, Divizia de Produse Publice) și Venezuela. În această ultimă țară, dl. ANTOINE a reușit, în calitate de General Manager al Diviziei de Produse Publice, să dubleze cifra de afaceri în 3 ani, într-un context economic complex. În 2009, el a revenit în Franța pe poziția de Deputy General Manager pentru Zona America Latină, având responsabilitatea activităților comerciale și de dezvoltare a unui număr de țări precum Peru, Columbia și țările din America Centrală.

Odată cu începutul anului 2012 dl Gilles ANTOINE devine noul Director General al L’Oréal în România, conducând afacerile locale ale grupului și ocupându-se de managementul celor 3 divizii și 9 branduri prezente pe piața locală.

“Sunt încântat de sosirea mea în România și plăcut impresionat de deschiderea și căldura cu care am fost întâmpinat aici. Sunt convins că această țară are un potențial extraordinar de creștere. În ciuda turbulenţelor macroeconomice şi a unui mediu competitiv destul de pronunțat, L’Oréal a reușit mereu să-și păstreze o poziție puternică în domeniul “health & beauty”. Iar 2012 promite să fie un an foarte interesant, cu noi lansări și produse excepționale care ne vor întări legătura cu consumatorii noștri!” a declarat dl. Gilles ANTOINE.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » L’Oréal România are un nou Country General Manager
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: