Macromex relansează sortimentele de înghețată LA STRADA de vanilie, mango și fistic (P)

Compania Macromex relansează 3 dintre sortimentele de îngheţată LA STRADA, cu ambalaje noi şi o campanie dedicată: Sorbetul LA STRADA Mango, unde fructul mango se regăşte în proporție de 45%, LA STRADA Vanilla şi LA STRADA Pistachio.

MangoMulte alte arome deosebite și gusturi autentice completează delicioasa colecție de înghețate și sorbeturi LA STRADA: Strawberry, Blackcurrant, Yoghurt & Cherry, Dark Belgian Chocolate, Caramel, Mint & Swiss Chocolate, Hazelnut, Cappucino, Lemon & Lime, Pear, Butter Toffee și Tiramisu.

VanilieNoua campanie „LA STRADA. TASTE THE WORLD” invită cu mult stil consumatorii într-o călătorie imaginară către ținuturile exotice și însorite ale Madagascarului, Indiei și Californiei, locurile de unde sunt aduse vanilia, mango și fisticul.

„Fie că vorbim despre înghețata clasică, artizanală sau despre sorbeturi fine, răcoritoare și bogate în fructe, folosim întotdeauna cele mai bune ingrediente din lume, astfel încât ceea ce creăm să fie desăvârșit. Prin intermediul noii campanii «LA STRADA. TASTE THE WORLD.» publicul este purtat direct la sursa ingredientelor, acolo unde acestea sunt cultivate cu multă experiență și tradiție, culese cu grijă și aduse în laboratoarele celor mai pasionați dintre creatorii de înghețată”, spune Oana Stincel, Marketing Manager LA STRADA.

Lansată în 2013, în segmentul premium de înghețată, LA STRADA este una dintre mărcile reprezentative ale Macromex – unul dintre cei mai importanți jucători în Premium Frozen Food din Europa Centrala si de Est.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,093 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Lansari produse » Macromex relansează sortimentele de înghețată LA STRADA de vanilie, mango și fistic (P)
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] Macromex relansează 3 dintre sortimentele de îngheţată LA STRADA, cu ambalaje noi şi o campanie dedicată: Sorbetul LA STRADA Mango, LA STRADA Vanilla şi LA […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: