MAGGI își relansează site-ul și îl transformă într-un atelier de creație culinară

MAGGI a relansat site-ul www.maggi.ro, transformându-l într-un atelier de creație dedicat tuturor celor care își doresc să experimenteze, să descopere și să testeze lucruri noi în bucătărie.

Atelierul de creație MAGGI vine cu o noutate: MAGGIpedia, o colecția de rețete MAGGI în funcție de stările de spirit ale utilizatorilor.

noulsite

Noul site MAGGI România păstrează, totodată, și una dintre cele mai îndrăgite secțiuni din vechiul site: “Gătește cu ce ai în frigider”, un instrument prin care utilizatorii pot căuta rețete în funcție de ingredientele pe care le au la dispoziție.

“În noua sa versiune, maggi.ro este o resursă valoroasă pentru oricine își dorește să descopere și să experimenteze în bucătărie. Dincolo de formatul foarte prietenos, site-ul vine cu o noutate: alegerea rețetelor după stările de spirit. Toți cei care au gătit măcar o dată, știu că întreaga experiență, de la alegerea rețetei și descoperirea ingredientelor, până la testarea unor noi arome și a unor modalități de preparare inedite, poate fi total diferită în funcție de cum ne simțim. Noul site maggi.ro este o sursă de inspirație pentru utilizatorii care își doresc să redescopere bucuria de a găti.”, a declarat Alina Constantin, Business Manager MAGGI România.

“Lansarea noului website www.maggi.ro a fost o mare dorință a echipei și totodată o mare provocare pentru noi. Ne-am imaginat un site cât se poate de fresh, plin de vitalitate și multă emoție – traduse prin imagini de o calitate superioară și conținut structurat într-o manieră cât mai ușor de utilizat și personalizat pentru oricare dintre fanii MAGGI.”, a declarat Roxana Florescu, Group Brand Manager Culinary.

Noul site MAGGI Romania oferă utilizatorilor informații utile despre un stil de viață echilibrat, adresând teme precum timp liber, nutriție, sport, hobby etc.

Utilizatorii se pot alătura atelierului de creație și își pot extinde experiențele culinare, prin abonarea la newsletter sau printr-un simplu LIKE la pagina de Facebook MAGGI România.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „MAGGI își relansează site-ul și îl transformă într-un atelier de creație culinară”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 19 - 23 mai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *