MAGGI lansează MAGGI Ideea Zilei bază pentru Penne Arrabbiata

MAGGI a lansat în premieră pentru piaţa din România MAGGI Ideea Zilei bază pentru Penne Arrabbiata, produs deshidratat, singurul produs picant de pe piaţă din segmentul bază pentru paste.

MAGGI Ideea Zilei baza pentru Penne ArrabbiataMAGGI Ideea Zilei bază pentru Penne Arrabbiata este un mix de condimente creat după o reţetă uşor și rapid de preparat şi are la bază ingrediente simple: ceapă, roşii tăiate, în bulion, ulei şi paste.

Arrabbiata este una dintre cele mai des gătite reţete în Italia, avand la bază un sos picant, preparat din ingrediente simple. Numele Arrabbiata înseamnă în italiană „supărat”, fiind inspirat de gustul picant al sosului.

“Lansarea MAGGI Ideea Zilei bază pentru Penne Arrabbiata reprezintă pentru noi un succes şi un pas important în dezvoltarea portofoliului, având în vedere că produsul a fost propus şi creat în exclusivitate de echipa MAGGI din România. În contextul unui program tot mai încărcat, nevoia de soluţii rapide, accesibile şi avantajoase în bucătărie este şi ea tot mai mare. De aceea am dezvoltat un produs care să răspundă acestor nevoi şi să simplifice procesul de gătit, fără a compromite însă şi gustul mâncării. Ne bucurăm să extindem experienţele culinare ale consumatorilor noştri, oferindu-le noi arome, gusturi şi soluţii pentru mesele în familie. “ a declarat Alina Constantin, Business Manager MAGGI.

Prin această lansare, MAGGI extinde gama Ideea Zilei bază pentru paste, compusă din MAGGI Ideea Zilei bază pentru Spaghete Carbonara, Spaghete Bolognese şi Spaghete Milanese. Noul produs MAGGI Ideea Zilei bază pentru Penne Arrabbiata este disponibil în acelaşi format ca produsele din gama curentă şi poate fi achiziţionat din marile reţele de magazine.

MAGGI a mai lansat şi Borş cu legume de 25 de grame în format pudră, pentru ciorbe.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *