Managis Bio, distribuitorul de produse BIO, organizează ateliere de nutriție și gătit în mediul corporate

Compania clujeană Managis Bio, importatorul și distribuitorul național de produse bio, organizează ateliere de nutriție și gătit în mediul corporate prin care urmărește promovarea unui stil de viață sănătos și creșterea gradului de conștientizare asupra importanței sănătății în performanța la locul de muncă.

“Din 2012, de când am fondat compania Managis BIO, încerc să ridic gradul de conștientizare asupra împortanței alimentației în creșterea și bunăstarea noastră, a tuturor. Alături de întreaga echipă Managis Bio, ne-am implicat și am susținut o mulțime de evenimente caritabile sau care promovau un stil de viață sănătos și nu avem de gând să ne oprim aici! 

În acest an, am pus bazele Atelierelor de gătit sănătos corporate, pentru care am făcut un parteneriat cu compania HR Cluj România, și ne dorim să intrăm în cât mai multe companii pentru educație și susținerea unui stil de viață sănătos. 

De ce în mediul corporate? Pentru că știm că timpul este o resursă limitată și de cele mai multe ori, alimentația sănătoasă nu face parte dintre prioritățile unei persoane foarte ocupate și cu un program foarte încărcat.

Ne dorim ca pe mesele tuturor să ajungă ceea ce este mai bun; alimente de o calitate incontestabilă, obținute din ingrediente ecologice, fără ierbicide și controlate din punct de vedere al utilizării pesticidelor”, a precizat Daniela Salomie, fondatorul companiei Managis Bio.

Produsele Managis Bio, importatorul de produse bio şi alimente pentru adulţi şi copii, de alimente dietetice bio fără aditivi şi de produse bio fără gluten, sunt disponibile in lanţul de magazine de specialitate Naturalia, în magazinul online eMAG.ro, în reţeaua de magazine Mega Image, în rețeaua de magazine dm, în reţeaua de magazine specializată Bebetei precum şi in farmacii, procesul de listare şi în alte reţele fiind în curs de desfăşurare.

Principalele branduri din portofoliul companai Managis Bio sunt: Mogli, Sesame Street, Turtle, Eisblumerl, Bloom, Generous și ManagisBio. Produsele companiei Managis Bio sunt disponibile şi în propriul magazin online www.managisbio.ro.

Obiectivele atelierelor de nutriție și gătit în mediul corporate

“Principalele obiective ale atelierelor de nutriție și gătit în mediul corporate sunt: promovarea unui stil de viață echilibrat în mediul corporate, demistificarea trendurilor în nutriție, creșterea gradului de conștientizare asupra importanței sănătății în performanța la locul de muncă și recomandarea unor soluții practice, rapide și simple pentru mese și gustări sănătoase.

Companiile își pot alege de workshopul care li se potrivește, iar împreună vom găsi soluții practice, rapide și simple pentru mese și gustări sănătoase”, a precizat Daniela Salomie.

Workshop-uri disponibile:

Workshop – Let’s talk over breakfast

Este Workshop interactiv cu tema alimentaţiei sănătoase ce cuprinde: definirea alimentaţiei echilibrate, adaptarea la nivel individual și de mediu, strategii practice, mituri alimentare, Q&A. Workshopul conține un atelier practic de gătit: mic dejun la birou – rapid, simplu și sănătos. Număr participanți: 15/ Durata: 1h 30m

Buddha Bowl – soluţia practică pentru o masă versatilă şi echilibrată

Este un workshop interactiv cu tema alimentaţiei sănătoase ce cuprinde: definirea alimentaţiei echilibrate, adaptarea la nivel individual și de mediu, strategii practice, mituri alimentare, Q&A
Workshop-ul conține un atelier practic de gătit: Buddha Bowl. Număr participanți: 15/ Durata: 1h 30m

Workshop –Smoothie: an easy meal for busy days

Este un workshop interactiv cu tema alimentaţiei sănătoase ce cuprinde: definirea alimentaţiei echilibrate, adaptare la nivel individual și de mediu, strategii practice, mituri alimentare, Q&A;
Workshop-ul conține un atelier practic de gătit: smoothie proteic cu pulbere de cânepă. Număr participanți: 15/ Durata: 1h 30m

Seria de ateliere de nutriție și gătit în mediul corporate a urmat, în mod firesc, atelierelor de gătit sănătos, inițiate de de compania Managis Bio încă din primăvara anului trecut, unde au participat copii și părinți dornici să învețe tainele gătitului sănătos, cu același rol educativ și susținere a unei alimentații sănătoase.

Mai mult, între 1 – 25 decembrie 2019, la Cluj-Napoca, Managis Bio organizează seria de evenimente dedicate Sărbătorilor de Iarnă, cu două workshop-uri: unul dedicat copiiilor – “Decorațiuni de Crăciun” (crearea unor decorațiuni de Crăciun din fructe) și altul dedicat adulților – Tips&Tricks for Christmas și Healthy Christmas Candies. Detalii AICI.

“Cu toții ne dorim să le facem celor dragi sărbătorile mai frumoase, nu-i așa? Ei bine noi, echipa Managis Bio, ne-am gândit să vă luăm o grijă de pe cap și să venim cu soluții pentru mult cautatele cadouri de Crăciun. Dacă doriți să oferiți o experiență deosebită, vă invităm la atelierele de Crăciun pe care vi le-am pregătit”, a completat Daniela Salomie.

Managis Bio – contact

Dipl. Ec. Daniela Salomie – daniela.salomie@managis.ro, tel: +40 724 350 013.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *