Mandy Foods Grup lansează Pate-urile de Pește – 9 MĂRI

Începând cu luna iunie, Mandy Foods Grup adaugă portofoliului său de produse o nouă gamă de pate-uri: pate-urile de peşte. Spre deosebire de pate-ul vegetal Mandy Foods, lider de piaţă în această categorie, pate-urile de peşte vor fi promovate sub un brand nou – 9 MĂRI şi sunt dedicate publicului larg, dar în special consumatorilor de peşte.

Această lansare este o urmare a strategiei companiei pe anul în curs de a dezvolta şi oferi clienţilor săi produse noi, dar şi a tendinţei consumatorului de a opta din ce în ce mai mult pentru produsele din peşte.

Gama 9 MĂRI cuprinde trei tipuri de peşte, ton, macrou şi somon, dar şi trei arome: clasic, picant şi cu tomate. Produsele, în ambalaje de 120 g, se pot gasi la rafturile magazinelor din întreaga ţară începând cu luna iunie, la preţuri atractive.

Lansarea acestor produse se va face printr-o campanie de comunicare complexă, de la proiecte ATL (TV, outdoor, online), PR şi până la diverse activităţi BTL.

“În ultima perioadă investiţiile companiei s-au concentrat pe îmbunătăţirea tehnologiei, modernizării şi creşterii capacităţii de producţie, iar activităţile de marketing au fost mai puţine. Anul acesta, însă, strategia de marketing include lansări de produse noi, împrospătarea produselor actuale şi nu în ultimul rând, lansarea de noi branduri. Toate aceste activităţi vor fi integrate într-un plan de promovare adaptat pieţei şi noilor tendinţe în materie de publicitate” – Dl. Hassan Morad, Director General Mandy Foods Grup.

Odată cu lansarea pate-urilor de peşte, compania pune la dispoziţia consumatorilor o ofertă specială. La rafturi se pot găsi, pe lângă cutiile clasice, şi cutiile colective ce conţin 2 produse plus 1 gratis.

Despre Mandy Foods Grup

SC Glina SA, cunoscuta sub numele de Mandy Foods Grup, este una dintre cele mai mari societăţi ce au ca domeniu de activitate producţia şi distribuţia de bunuri alimentare pe piaţa românească.

Sub umbrela sa detine brandurile MANDY FOODS, HAP!!, SPRING, 9 MĂRI si FUD şi este leader pe piaţă în rândul procesatorilor de carne, în special, pe gama de pate vegetal.

Mandy Foods Grup face parte dintr-un Grup de companii ce activeaza in turism, real estate, productie alimentara (Mandy Foods Grup, MGC International Investments si Spring) si restaurante Fast-Food (Springtime).

2performant.com

Un comentariu la „Mandy Foods Grup lansează Pate-urile de Pește – 9 MĂRI”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *