ZaharulOradea

manufacturo.com – platforma online care conectează cumpărătorii de la nivel global cu producătorii din România

Manufacturo Media anunță lansarea în premieră a platformei online care conectează cumpărătorii de la nivel global cu producătorii din România: www.manufacturo.com. Proiectul se adresează tuturor companiilor producătoare de pe piața românească, din orice domeniu de activitate, și este menit să le sprijine pe acestea în găsirea unor parteneri de încredere la export și implicit a unor piețe noi de desfacere.

Homepage-Manufacturo-roManufacturo este o alternativă modernă care înlocuiește cu succes prezența la târguri și expoziții, integral sau parțial, prin nivelul costului implicat per client atras, cu până la 95% mai scăzut decât în cazul marketingului offline.

„Schițarea și dezvoltarea acestui concept au avut ca punct de plecare convingerea că există mulți producători extraordinari care merită să fie aduși în lumina reflectoarelor, atât pe piața externă cât și pe cea autohtonă”, declară Valentin Rotariu, fondatorul Manufacturo.

Platforma este de tip freemium, având două pachete de marketing disponibile, Carbon și Titanium, care încorporează un set unic de beneficii pentru producători. Modul de funcționare al Manufacturo.com este unul foarte simplu, toate elementele fiind minimaliste și integrate într-un proces intuitiv, ceea ce înseamnă timp redus pentru înscriere și administrarea contului de producător.

Planurile Manufacturo au în vedere o extindere accelerată, urmând ca în viitorul apropiat să fie adăugate servicii noi în portofoliu, precum soluții de plată online, escrow, afișarea stocurilor în timp real, trasabilitatea livrărilor și alte servicii care să poată răspunde oricăror cerințe ale producătorilor și cumpărătorilor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,056 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » manufacturo.com – platforma online care conectează cumpărătorii de la nivel global cu producătorii din România

Spune-ți părerea

  1. […] platformei online care conectează cumpărătorii de la nivel global cu producătorii din România: http://www.manufacturo.com. Proiectul se adresează tuturor companiilor producătoare de pe piața […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: