Marius Meleșteu, Directorul General al Strauss Balkans, a fost promovat în funcția de General Manager Strauss pentru Europa Centrală și de Sud

Marius Meleșteu, Directorul General al producătorului Doncafé, Strauss Balkans, a fost numit General Manager pentru Europa Centrală și de Sud. El va prelua operațiunile Grupului în România, Serbia și țările de export (Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Bosnia Herțegovina, Albania și Macedonia). Numirea în funcție a intrat în vigoare din 1 februarie 2013.

Marius Meleșteu va raporta direct CEO-ului Strauss Coffee BV, Todd Morgan.

Regiunea Europei Centrale și de Sud este nou înființată în structura Strauss Coffee. În Europa Centrală și de Sud, Grupul Strauss are fabrici în România și Serbia și exportă în Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Bosnia Herțegovina, Albania și Macedonia. Regiunea dispune de 2 fabrici moderne cu o capacitate de producție totală de peste 30.000 t/an și are mai mult de 500 de angajati, adresându-i-se unei pieţe totale de 52 milioane consumatori cu preferințe similare în consumul de cafea.

Marius Meleșteu, cu o expertiză de peste 15 ani în industria bunurilor de larg consum, conduce subsidiara locală a grupului Strauss, producătorul Doncafé, din 2010. Și-a început cariera în 1994 la Stimorol în Romania, unul din marii producători de gumă de mestecat, iar apoi a activat o perioadă de 7 ani la Unilever România, ocupând diverse poziții până la Country Manager pentru Serbia și Muntenegru. A schimbat industria în 2004 devenind Director Marketing la Telemobil (Zapp), după care a revenit în FMCG. Întâi, la Heineken România timp de 5 ani, ca Director Comercial, iar apoi la Strauss Balkans ca Director General. A absolvit Universitatea Politehnică (Facultatea de tehnologia construcţiilor de maşini) și este licenţiat în marketing, la Institutul de Marketing Management din Africa de Sud.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Marius Meleșteu, Directorul General al Strauss Balkans, a fost promovat în funcția de General Manager Strauss pentru Europa Centrală și de Sud
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: