Marko Andrić, numit Sales Director în cadrul companiei Coca-Cola HBC România

Marko Andrić a fost numit Sales Director al Coca-Cola HBC România începând cu luna aprilie. În noul rol, Marko Andrić devine membru în echipa de Senior Management a companiei Coca-Cola HBC România, liderul industriei locale de băuturi, și va coordona o echipă de vânzări de aproximativ 700 de persoane, responsabilă de relația cu cei 100.000 de clienți ai companiei.

coca-cola

Înainte de a se alătura echipei din România, din 2019 până la finalul lui martie 2022, Marko a fost Sales Manager al Coca-Cola HBC Bulgaria, unde a jucat un rol cheie în consolidarea performanțelor departamentului de vânzări și diversificarea portofoliului companiei. Marko are o vastă experiență în industria bunurilor de larg consum, în diferite piețe din Europa Centrală și de Est, ocupând roluri internaționale în Austria și România.

Îi urez un călduros bun venit lui Marko în familia Coca-Cola HBC România. Marko este un lider cu o experiență vastă, orientat spre a livra rezultate remarcabile, cu pasiune și energie. Tocmai de aceea am încredere că departamentul de vânzări va continua să aibă performanțe excepționale” – Jovan Radosavljevic, General Manager, Coca-Cola HBC România.

M-am alăturat cu mult entuziasm echipei din România și deja am început să lucrăm la implementarea unor proiecte de impact. Sunt încântat de energia noilor mei colegi și apreciez profesionalismul partenerilor din întreg lanțul de valoare al Sistemului Coca-Cola din România” –  Marko Andrić, Sales Director, Coca-Cola HBC România.

Marko Andrić este absolvent al Universității din Belgrad, licențiat în Psihologie și are un MBA la IEDC – Bled School of Management.

Coca-Cola HBC România

Coca-Cola HBC este unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai companiei Coca-Cola. Împreună cu clienții noștri, deservim 715 milioane de oameni, acoperind o vastă arie geografică, în 29 de țări și 3 continente. Portofoliul nostru este unul dintre cele mai puternice, complexe și flexibile din industria băuturilor, oferindu-le consumatorilor branduri de prestigiu din categoriile băuturi carbogazoase, sucuri, apă, energizante, ceaiuri, cafea și băuturi alcoolice premium. Generăm valoare pentru toți partenerii noștri prin susținerea dezvoltării socio-economice a comunităților unde ne desfășurăm activitatea și credem că a avea un impact pozitiv asupra mediului este vital pentru dezvoltarea viitoare a afacerii.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *