MARS numește un nou director de Resurse Umane pentru Europa Centrală, inclusiv România

Mars, unul dintre cei mai mari producători globali de dulciuri, gumă de mestecat și mâncare de animale anunță un nou membru al echipei de leadership din Europa Centrală. Daria Maslovskaya s-a alăturat echipei din Praga în calitate de People and Organization Director în cadrul  Mars Europa Centrală, pentru patru țări din regiune, inclusiv România.

marsDaria Maslovskaya este un profesionist experimentat în acest domeniu, iar cariera sa este un exemplu al angajamentului Mars pentru dezvoltarea tinerelor talente. În cei 13 ani petrecuți în cadrul companiei, Daria a avut oportunitatea de a lucra în diverse domenii, roluri sau regiuni, deținând diverse funcții în departamentul de resurse umane din cadrul Mars (denumit People and Organization).

În ultimii trei ani, a lucrat ca director People&Organization pentru Rusia și Belarus în cadrul Royal Canin, parte din compania Mars, unde  a avut un rol definitoriu în dezvoltarea afacerii.

Daria va fi responsabilă de patru țări din regiune: România, Ungaria, Slovacia și Cehia

În calitate de Director People & Organization, Daria va fi responsabilă de patru țări din regiune:  România, Ungaria, Slovacia și Cehia. Va aduce o experiență bogată echipei din Europa Centrală, având în vedere că în rolurile anterioare a condus agenda de recrutare și a coordonat cu succes diverse programe de dezvoltare în Rusia, care este o piață în curs de dezvoltare.

“Mars are o cultură organizațională unică, care pune accent atât pe bunăstarea, cât și pe dezvoltarea Asociaților. Avem cu toții oportunitatea de a ne dezvolta, atât pe plan personal, cât și profesional: învătăm mereu și ne dezvoltăm cariera în timp ce experimentăm diverse domenii, roluri și locuri noi. Sunt încântată să încep această nouă etapă în procesul de dezvoltare și să mă alătur minunatei echipe Mars Europa Centrală”, a declarat Daria Maslovskaya.

Daria Maslovskaya este originară din Rusia, iar numirea ei în noua funcție aduce un plus de diversitate în cadrul echipei de leadership Mars Europa Centrală și înclină balanța de gen: în prezent, jumătate dintre membrii echipei de leadership sunt femei.

Mars

Mars a intrat pe piața din România în 1994. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu 540 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale. Mai mult, Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, incluzând o fabrică în Csongrád-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată și recompense pentru animale și, de asemenea, o facilitate de producție pentru dulciuri fără ciocolată care include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *