Compania Mars INC. a fost desemnată cel mai bun angajator dintre multinaționalele din Europa

Cu ocazia unei ceremonii de decernare a premiilor Great Place To Work 2017, care a avut loc la Paris pe 8 iunie 2017, compania Mars, Incorporated a fost desemnată cel mai bun angajator dintre multinaţionalele din Europa, pentru al doilea an consecutiv și a primit un premiu special pentru recunoașterea inițiativelor de Implicare în Comunitate.

MarsAceastă realizare recunoaște angajamentul Mars față de Asociații săi, față de pasiunea, dedicarea și creativitatea pe care o aduc zi de zi în activitatea lor. Mars, Incorporated este convinsă că performanța companiei depinde de starea de bine a angajaților săi. Politica Mars, Inc. este una de valorizare a angajaților săi și oferire a celui mai bun mediu de lucru posibil, oriunde ar lucra în lume și oricare ar fi poziția lor în companie.

“Această recunoaștere este o realizare remarcabilă pentru compania noastră și o dovadă a modului în care ne punem în practică valorile, zi de zi. Cel mai important, acest premiu este o recunoaștere a importanței activității celor 18,400 de Asociați minunați din regiune și a modului în care ei lucrează și colaborează împreună în fiecare zi. Acestea fac Mars un mediu de lucru unic și fantastic  și ne oferă mândria și determinarea de a continua să trăim la acest standard în fiecare zi” a declarat Juan Martin, Președinte Regional Multisales Europe.

Mars este Best Employer și în România

O distincție asemănătoare a fost acordată companiei Mars și în România, în doi ani consecutiv, în 2015 și 2016, de către Aon România în cadrul sondajului de engagement pentru nominalizarea companiilor Best Employer.

Best Employer Study analizează nivelul de implicare profesională (engagement) a angajaților în baza a trei dimensiuni — SAY, STAY și STRIVE — ce pot fi influențate de gradul de satisfacție a—angajaților cu privire la anumite categorii, cum ar fi sentimentul împlinirii, autonomia, resursele, oportunitățile de învățare și dezvoltare, echilibrul dintre viața personală și cea profesională, mediul de lucru, colegii, managementul performant, reputația angajatorului, atenția acordată angajaților, recompense si recunoaștere.

Strategia Mars, Inc. este unică deoarce compania nu se ghidează numai după dorința de a răspunde nevoilor angajaților, ci și după aspirația de a construi o companie unde toată lumea – de la millennials la  părinți care lucrează şi până la cei spre finalul carierei – se simte bine, se distrează și are oportunitatea de a-și atinge potențialul.

Compania asigură oportunități de networking și leadership, iar Asociații sunt încurajați și li se dă libertatea de a conduce afacerea ca și cum ar fi a lor.

Mars, Inc. oferă un mediu de lucru excepțional. Spațiile de lucru sunt deschise, colaborative și distractive, fără separare între leadership și pozițiile de Asociați. La Mars Petcare, Asociații își pot aduce animalul de companie la birou.  Mars, Inc. dezvoltă programe de lucru flexibile, săptămâni de lucru comprimate pentru a menține un stil de viață sănătos și echilibrat.

Mars România este pe piață de 20 ani și, în prezent, business-ul include produse din segmentele Petcare, Chocolate, Wrigley și Food. Mars România contribuie semnificativ la Mars Multisales Central Europe, organizația regională din care face parte, alături de Mars Cehia & Slovacia și Mars Ungaria.

Mars România are peste 200 asociați și un portofoliu extins de mărci, pe cele patru segmente de business: Petcare (Pedigree, Whiskas), Wrigley (Orbit), Chocolate (Mars, Snickers), Food (Uncle Ben’s, Dolmio).

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *