Mars, pe locul 2 în clasamentul celor mai bune locuri de muncă multinaționale din Europa

Compania Mars fost desemnată printre cele mai bune locuri de muncă dintre multinaţionalele din Europa, obținând locul 2 la ceremonia de decernare a premiilor Great Place to Work 2018, ce a avut loc joi 14 iunie, la Atena.

Este al treilea an consecutiv în care compania Mars se clasează printre cele mai bune locuri de muncă multinaţionale din Europa, iar acest lucru este dovada devotamentului companiei față de angajații săi – numiți Asociați – dar și a dedicării, pasiunii și creativității cu care aceștia contribuie la munca lor zilnică. Mars este convinsă că performanța unei companii depinde de bunăstarea oamenilor săi și se angajează să le ofere cel mai bun mediu de lucru posibil, oriunde ar lucra în lume și oricare ar fi poziția lor în companie.

Mars

Aceasta recunoaștere și faptul că ne aflăm în top pentru a treia oară consecutiv este o realizare incredibilă pentru compania noastră și o dovadă despre cum ne urmăm principiile și valorile în fiecare zi. Sunt mândru de acest premiu pentru că arată cum ne simțim lucrând la Mars și ce înseamnă efortul nostru zilnic pentru a fi mai buni. Asociații sunt esența afacerii noastre.” a declarat Michael Ryan, Președinte Regional Multisales.

O cultură a familiei

Deoarece Mars este o companie independentă, condusă de familia Mars, încurajează un mediu de lucru în care toți angajații împărtășesc o cultură organizațională puternică, unică și valoroasă, care stă la baza politicii companiei. Asociații se ghidează după cele 5 Principii (Calitate, Responsabilitate, Mutualitate, Eficiență și Libertate) care stau la baza oricăror decizii și opțiuni zilnice. Asociații sunt încurajați și li se dă libertatea de a conduce afacerea ca și cum ar fi a lor.

Mars este o companie de familie care se bazează pe valori și principii puternice. Observ cum aceste principii sunt împărtășite de toți Asociații zilnic, în întreaga afacere, creând și susținând o cultură bazată pe încredere și implicare. Premiul este al tuturor Asociaților noștri care ne pun în practică principiile și care se asigură că vom continua să prosperăm ca o afacere de familie „, a spus Michael Kunze, Președinte Regional Royal Canin.

Un mediu de lucru unic

Compania Mars oferă un mediu de lucru unic. Spațiile de lucru sunt deschise, colaborative şi distractive, fără a face distincție între leadership şi Asociaţi. Aceștia îşi pot aduce animalele de companie la birou, iar această experiență pozitivă reduce stresul și le ridică moralul.

De asemenea, pentru a menține un stil de viață sănătos și echilibrat, Mars dezvoltă programe de lucru flexibile, activități lucrative la distanță sau săptămâni de lucru comprimate. Toate acestea constituie formula pentru o carieră lungă, fericită și plină de satisfacții. “Ne preocupă continuu dezvoltarea și bunăstarea oamenilor. Sunt convinsă că acest angajament este susținut și de faptul că lucrul la Mars nu este doar despre a avea un loc de muncă: este vorba despre a contribui în fiecare zi la un scop mai mare“, a declarat Myriam Cohen-Welgryn, Președinte Regional Mars Petcare.

Mars a intrat pe piața din România în 2008. Din 2016, filiala din România este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu 540 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale.

Mai mult, Mars operează în regiune două dintre cele mai mari fabrici ale sale în aceste segmente, incluzând o fabrică în Csongrád-Bokros Ungaria, care produce mâncare uscată și recompense pentru animale și, de asemenea, o facilitate de producție pentru dulciuri fără ciocolată care include și centrul de dezvoltare pentru dulciuri din Poříčí nad Sázavou din Republica Cehă.

Mars, Incorporated

Mars, Incorporated este o afacere de familie, cu o istorie de peste un secol în fabricarea de diverse produse și oferirea de servicii pentru oameni și pentru animalele de companie pe care aceștia le îndrăgesc. Cu o cifră de afaceri de aproximativ $35 miliarde, compania este un business global care produce unele dintre cele mai îndrăgite mărci din lume: : M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S®, MARS DRINKS and COCOAVIA®. Mars oferă de asemenea servicii medicale veterinare care includ BANFIELD® Pet Hospitals, Blue Pearl®, VCA® și Pet Partners™. Cu sediul în McLean, VA, Mars operează în peste 80 de țări. Cele 5 Principii ale Mars – Calitate, Responsabilitate, Reciprocitate, Eficiență și Libertate – îi inspiră zilnic pe cei peste 100.000 Asociați să creeze relații cu parteneri care să livreze creștere de care să fim mândri.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Mars, pe locul 2 în clasamentul celor mai bune locuri de muncă multinaționale din Europa
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: