Next_Capitall

Măscuța Veselă, brandul de măști reutilizabile din textil cu filtru de protecție, lansat de First Printex Solutions

Start up-ul românesc First Printex Solutions lansează primele măști reutilizabile din textil cu filtru de protecție de unică folosință, sub brandul Măscuța Veselă, produse dedicate întregii familii, certificate internațional OEKO-TEX Standars 100. Pentru retail, sunt disponibile pachete ready-to-sale cu Cardboard display, ce poate fi ușor instalat în zona caselor de marcat ale magazinelor.

Măscuța Veselă

Prezentare

„Din dorința de a aduce un zâmbet pe fețele oamenilor, dar și pentru a face ieșirile mai suportabile, respectând totodată regulile impuse, am demarat Măscuța veselă, un proiect vesel, colorat și practic pentru vremurile în care le trăim, produse utile care se adresează întregii familii.

Astfel, alături de soția mea și de partenerul nostru, am schițat și produs o serie de măscuțe de protecție vesele, colorate și confortabile, menite să protejeze de diverși factori nocivi – praf, ceață, polen – ajutând totodată la reducerea răspândirii infecțiilor virale în mulțime.

Măscuțele Vesele sunt realizate din materiale de calitate superioară și sunt produse în atelierul nostru din București. Noi le desenăm, le printăm pe material Hidrofob, apoi sunt cusute manual, respectând toate măsurile de protecție”, a spus Alexandru Gâtlan, Administrator First Printex Solutions.

Măscuța Veselă

Măscuța Veselă are două straturi:

Orice Măscuță Veselă de protectie pentru față din material textil are două straturi:

<> stratul interior, din bumbac 100%, confortabil, ce nu irită fața, prevăzut cu buzunar pentru filtru de unică folosință

<> stratul exterior, din microfibră 100% PES (polyester) de densitate 220g/mp, personalizat cu diverse modele prin sublimare la 200°C. Este un material HIDROFOB, rezistent la șifonare, etanș în contact cu aerul și nu întreține arderea, conform clasei de foc B1. Cerneala folosită pentru imprimare este de calitate superioară, pe baza de apă, non-toxică.

Beneficii

Măscuțele Vesele sunt confortabile și ajută la reducerea răspândirii infecțiilor virale în multime. Măscuțele, alături de filtrele de protecție, protejează gura și fața de virusuri, alergeni, praf, polen, germeni, cenușă, ceață, noxele eliminate de autoturisme, fumat pasiv etc.

De asemenea, acestea sunt ideale pentru ciclism, camping, drumeție, mesteșuguri, grădinărit, călătorii, plimbare în aer liber, cumpărături.

Atât țesătura cât și cerneala măștilor sunt certificate conform Standardului OEKO-TEX® 100, una dintre cele mai cunoscute etichete la nivel mondial pentru textile testate pentru substanțe nocive și garantează calitatea și siguranța ridicată a produselor.

Măștile sunt lavabile, reutilizabile, sterilizabile și nu ingreunează respirația (materialul exterior este respirabil pentru toate sezoanele). O mască reduce particulele inspirate, dar mai important reduce particulele expirate în exterior, protejându-i pe cei din jur.

Fișă produs Măscuța Veselă

Măscuța VeselăFiltre de unică folosință Drop Block, eficiente împortiva virusurilor

Fiecare Măscuța Veselă are un buzunar pentru filtru de protecție de unică folosință. Filtrele sunt realizate din hârtie filtrantă fabricată de compania Fedrigoni Group Italia din celuloză pură și un procent ridicat de bumbac, iar compoziția lor chimică acționează ca o barieră împotriva secrețiilor respiratorii sub formă de picături sau aerosoli. Conform tehnologiei Drop Block, structura filtrului, formată din mai multe straturi, absoarbe picătura, vehiculul virusurilor, și împiedică răspândirea ei către exterior.

Măscuțele Vesele au incluse câte 15 filtre de protecție de unică folosință, dar filtrele se comercializează și separat, în pachete de câte 15 bucăți.

Gama de produse Măscuța Veselă cuprinde, astfel: măști reutilizabile din textil cu modele pentru adulți – cu dimensiuni diferite pentru bărbați/ femei, măști reutilizabile din textil cu modele pentru copii și filtre de protecție de unică folosință.

Măscuța VeselăPOS Măscuța Veselă

Pentru retail, sunt disponibile pentru livrare pachete ready-to-sale, formate din:

<> Cardboard display 450 x 500*300 mm, ce poate fi ușor instalat în zona caselor de marcat ale magazinelor
<> Măști damă – 33 bucăți
<> Măști bărbați – 33 bucăți
<> Măști copii – 33 bucăți
<> Set filtre – 100 bucăti

Fiecare Măscuță Veselă este ambalată individual și are incluse 15 filtre de unică folosință. De asemenea, compania First Printex Solutions poate pune la dispoziție și alte materiale de promovare la locul de vânzare.

Lansate de curând, Măscuțele Vesele le puteți găsi, în acest moment, în propriul magazin online www.mascutavesela.ro, în magazinul online eMAG.ro, în rețeaua de magazine Diverta, în rețeaua de magazine POK, dar procesul de listare şi în alte reţele de magazine este în curs de desfăşurare.

Contact First Printex Solutions

www.mascutavesela.ro/ www.facebook.com/mascutavesela / e-mail: office@mascutavesela.ro sau kam@mascutavesela.ro/ tel. 0720.120.456 sau 0741.228.633.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,065 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Măscuța Veselă, brandul de măști reutilizabile din textil cu filtru de protecție, lansat de First Printex Solutions

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: