MASPEX România, în parteneriat cu Alpin 57 LUX, lansează pe piața locală înghețata TEDI

MASPEX România, unul dintre cei mai importanți jucători din industria FMCG, în parteneriat cu Alpin 57 LUX, una dintre cele mai mari companii producătoare de îngheţată din România, parte a Grupului internațional Food Union, lansează pe piața locală înghețata TEDI. Disponibilă în mai multe sortimente, de la clasicele și îndrăgitele cu gust de vanilie și ciocolată până la mixuri de fructe care păstrează esența și ADN-ul brandului TEDI, înghețata TEDI este un produs fără coloranți artificiali.

TEDI

TEDI, brand lider pe piața de băuturi răcoritoare destinate copiilor, surprinde și de data aceasta cu un produs de excepție: înghețata Tedi. Acest produs este rezultatul colaborării dintre Alpin 57 LUX, una dintre cele mai mari companii producătoare de înghețată din România, parte a Grupului Internațional Food Union, și MASPEX Romania, unul dintre cei mai importanți jucători din industria FMCG.

Înghețata TEDI va asigura copiilor o experiență unică, ce păstrează aceleași principii ale calității pe care le urmează riguros atât Maspex Romania cât și Alpin 57 LUX.

TEDI: Diversitate, forme atractive și veselie prin culoare

Înghețata TEDI livrează diversitate – arome clasice și fructate, cele mai atractive formate – TEDI pe băț, la cornet și sub formă de sandwich, veselie prin culoare – cornetele colorate.

“ Înghețata Tedi se alătură unei game variate de sucuri, biscuiți și cereale pentru micul dejun, portofoliu dezvoltat sub atenta supraveghere a copiilor, pe parcursul celor peste  20 de ani de prezență în România. Și de data aceasta, cei mici au fost implicați activ în alegerea sortimentelor preferate de înghețată.

Adăugând valorile brandului dezvoltat de Maspex și expertiza valoroasă în producția de înghețată a partenerului nostru Alpin 57 Lux, am lansat  cele 6 variante de înghețată TEDI. Știm cât de mult îndrăgesc copiii înghețata, de aceea Tedi este pregătit și acum să îi surprindă, oferindu-le produsul lor preferat.” – a declarat Mihaela Greluș, Director Marketing Maspex Romania.

“Având un sentiment de admirație pentru gama de produse TEDI, ne gândeam cât de minunat ar fi să transformăm deliciul preferat al copiilor în înghețată. Astfel, a luat naștere o colaborare frumoasă, care a venit natural și la momentul potrivit. Ulterior i-am consultat pe cei mici, cu ajutorul cărora am și creat aromele TEDIcioase.

Copiii au degustat, au asociat și au sugerat cele mai potrivite și îndrăgite arome. În acest sens, lansăm înghețata TEDI exact pe placul lor,” a declarat Andreea Luca, Marketing Manager Alpin 57 Lux S.A.

Produsele se pot comanda din magazinul online al producătorului www.vreaualpin.ro sau din magazinele partenere Alpin 57 Lux S.A.

Maspex Romania

Cu o experienţă de 25 de ani pe piaţa românească şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, paste făinoase, apă minerală naturală și apă de izvor (Tymbark, Tedi, La Festa, Salatini, Arnos, Bucovina, La Vitta).

Alpin 57 Lux

Alpin 57 Lux S.A. propune consumatorilor o gamă variată de produse ce cuprinde peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite branduri, printre care cele mai populare sunt Fulg de Nea, Transalpina, Ekselence, Malgra, Polar Autentic, Fixiki și de anul acesta un produs unic pe piața din România – înghețata TEDI.

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii de înghețată din România cu o expertiză de 27 de ani în domeniu, este, începând din anul 2016, parte din grupul Food Union, prezent în țările nord-europene, în majoritate dintre acestea în poziția de lider de piață detașat, dar și în Asia de Sud-Est.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *