Next_Capitall

Medalie de Aur pentru Coca-Cola HBC România

În urma auditului efectuat de Control Union Certifications, fabrica de îmbuteliere Coca-Cola HBC de la Ploieşti primeşte calificativul “Medalia de Aur” în ceea ce priveşte gestionarea responsabilă şi sustenabilă a resurselor de apă. Fabrica de la Ploieşti este prima din lume propusă să implementeze şi să se alinieze celor mai exigente cerinţe şi să fie astfel supusă unui audit internaţional faţă de acest standard.

Prin certificarea primită Coca-Cola HBC face un pas important, demonstrând autorităţilor, comunităţilor locale şi consumatorilor că gestionarea şi protejarea acestei resurse strategice, apa, face parte din programul de sustenabilitate al companiei. Astfel, prin activitatea de producţie zilnică a produselor din portofoliu, Coca-Cola HBC transmite consumatorilor principiile şi valorile companiei: inovaţie, pasiune, integritate şi atitudinea de lider.

Obţinerea calificativului “Medalia de Aur” în urma auditului efectuat de Control Union Certifications, organism independent de certificare, înfiinţat în Marea Britanie în anul 2011, reconfirmă interesul şi dedicarea companiei pentru desfăşurarea unui model de afaceri durabil şi sustenabil.

“Gestionarea responsabilă şi sustenabilă a apei reprezintă o prioritate pentru compania noastra. În luna octombrie Coca-Cola HBC România publica primul raport de sustenabilitate din industria locală de FMCG, care urmăreşte alături de alte direcţii strategice de CSR şi gestionarea durabilă a resurselor de apă. Suntem încă o dată mândri de rezultatele acţiunilor noastre şi, în acelaşi timp, mândri să avem prima fabrică din lume certificată cu medalia de aur de către Control Union Certifications, reafirmând încă o dată interesul companiei pentru un model de afaceri durabil şi sustenabil. ” – Mugurel Rădulescu, Public Affairs and Communication Manager, Coca-Cola HBC România & Moldova.

 OFERTĂ SPECIALĂ30% reducere la Abonamentul Premium – 12 luni, între 17 decembrie şi 24 decembrie 2012!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Medalie de Aur pentru Coca-Cola HBC România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: