Mega Image a deschis patru noi magazine

Mega Image anunță deschiderea a patru noi magazine în București și Ilfov.

Mega Image Pod BaneasaAstfel, Mega Image Piața Cotroceni este situat pe Str. Elefterie, nr. 47-49, parter si etaj, Sectorul 5, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 486 mp.

Mega Image Doinei – este pe str. Doinei nr. 52, sc.1 si sc.2, Comuna Dobroiești, Sat Fundeni, Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 227 mp.

Shop&Go Ferdinand 58 – este situat pe Bd-ul Ferdinand I, nr. 58, Sectorul 2, București și are o suprafață de vânzare de aproximativ 93 mp.

Shop&Go 23 August – este situat pe str. 23 August, bloc U4, Otopeni, Ilfov și are o suprafață de vânzare de aproximativ 73 mp.

Mega Image îşi extinde în mod constant reţeaua de magazine, ajungând la 457 de locaţii şi pătrunde astfel tot mai mult în proximitate, devenind unul din cei mai puternici jucători din retail ce se aproprie din ce în ce mai mult de clienţi, pe un teritoriu familiar acestora, uşurându-le astfel modul de a-şi realiza cumpărăturile.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *