MEGGLE lansează pe piața din România untul amestec Alpinesse

Alpinesse este noul produs lansat de către MEGGLE pe piaţa autohtonă, prin intermediul căruia cunoscutul producător german de lactate abordează o nouă categorie în România: unt amestec.

1Grupul MEGGLE, cu o bogată tradiţie de peste 125 de ani, în special pentru produsele din unt, se numără printre cei mai renumiţi producători de produse lactate, nu numai în Europa, ci şi în Asia şi America, activ la nivel internaţional cu produse lactate la standarde ridicate de calitate precum: lapte, brânză, iaurt, smântână, unt, specialităţi din unt, baghete cu umpluturi, produse pe bază de grasimi vegetale.

Sucursala Meggle din România a fost înfiinţată în anul 2006, având un partener puternic – Whiteland Group – fiind prezentă pe toate canalele de distribuţie: comerţul modern, tradiţional şi HoReCa. Portofoliul MEGGLE România cuprinde produse precum: unt, specialităţi din unt, lapte pentru cafea, preparate pe bază de grăsimi vegetale, frişcă spray UHT, smântână pentru gătit UHT, lapte UHT, smântână, iaurt şi alte deserturi şi băuturi pe bază de lapte.

În contextul în care în ultimii 3 ani piața europeană a untului este într-o uşoară scădere, în timp ce categoria de unt amestec este în continuă creștere și stabilizează piaţa, în luna septembrie 2014, MEGGLE lansează pe piaţa din România Alpinesse, un produs cu lapte din Alpi ce conferă unul dintre cele mai bogate gusturi, dezvoltând o nouă categorie: unt amestec.

Beneficii Alpiness:

Alpinesse-refCum untul obişnuit este greu de întins pe pâine atunci cand este scos din frigider, în special pe pâinea proaspătă, Alpinesse rezolvă această problemă fiind extra tartinabil datorită conţinutului de 19% de ulei de rapiţă şi de iaurt, păstrându-şi gustul autentic de unt prin aportul unui procent de 68% de MEGGLE unt alpin.

Uleiul de rapiţă care intră în compoziţia noului Alpinesse este benefic pentru organism prin reducerea colesterolului şi prevenirea bolilor de inimă, iar pentru că este bogat în vitamina E, uleiul de rapiţă are proprietăţi antioxidante.

MEGGLE aduce noul Alpinesse în două variante: nesărat și sărat (deocamdată este disponibil doar cel nesărat), într-un ambalaj de 250g foarte convenabil şi uşor de folosit, ce permite păstrarea în cele mai bune condiţii de calitate după deschidere şi consum, datorită capacului ce se fixează foarte bine.

MEGGLE Alpinesse se poate folosi, deasemenea, la gătit şi copt.

Lansarea untului amestec Alpinesse va fi susţinută de o campanie TV pe principalele canale, pe parcursul lunii septembrie, acţiuni de sampling in-store în top magazine retail, în perioada septembrie-octombrie, acţiuni de PR şi distribuţie de fly-ere.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » MEGGLE lansează pe piața din România untul amestec Alpinesse

Spune-ți părerea

  1. Daca Meggle e o firma atat de serioasa, cum de filiala din Romania a comandat o reclama pur si simplu scarboasa (cea cu bun-bun) ? Oare din cauza ca filialele nesupravegheate comanda reclame unor firme de doi bani, dar cu parandarat mare?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: