METRO Cash & Carry România lansează programul unic „De-ale noastre”

METRO Cash & Carry lansează programul de susţinere a producătorilor locali, o iniţiativă în premieră pentru piaţa din România.

Programul vizează, într-o primă fază, agricultorii din bazinul legumicol Poiana Mare, aceştia devenind furnizorii companiei pentru patru tipuri de produse: roşii, ardei gras/ capia/ gogoşar, castraveţi şi vinete. Legumele rezultate din program vor fi comercializate în reţeaua de magazine METRO Cash & Carry din toată ţara, sub marca “De-ale noastre”.

Pe lângă asigurarea desfacerii produselor, agricultorii participanţi în programul de susţinere a producătorilor locali beneficiază de un centru de colectare, precum şi de consultanţă pe tot parcursul procesului de producţie. În plus, la începutul programului, METRO le asigură necesarul de seminţe pentru răsaduri.

“Segmentul micilor producători este unul dintre acele sectoare care ar avea nevoie de foarte multă atenţie, având un aport considerabil la dezvoltarea sănătoasă a economiei locale. Am iniţiat acest proiect, unic în România, tocmai din dorinţa de a veni în sprijinul micilor producători cu soluţii concrete, care să îi ajute să devină mai productivi.

În program sunt implicaţi aproximativ 200 de producatori locali. În viitor, METRO Cash & Carry România intenţionează să extindă proiectul şi în alte regiuni ale ţării, pe mai multe tipuri de culturi.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Retail » Retail national » METRO Cash & Carry România lansează programul unic „De-ale noastre”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] în iunie 2012, programul de susţinere a producătorilor locali “De-ale noaste” iniţiat de către […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: