Mihaela Hristea este noul Senior Marketing Manager Beverages PepsiCo

PepsiCo, unul dintre liderii industriei de produse alimentare și băuturi, anunță o schimbare în echipa Marketing Beverages din România prin numirea Mihaelei Hristea în funcția de Senior Marketing Manager Beverages. Mihaela o înlocuiește pe Delia Corniciuc care va prelua alte responsabilități profesionale la nivel internațional în cadrul companiei.

pesicoCu o experiență vastă de peste 15 ani în domeniul Business Management, Mihaela aduce cu ea o expertiză  internațională, dobândită în companii multinaționale precum Tuborg, Orbico, Molson Coors, P&G. În noul său rol, Mihaela va coordona strategia de marketing pentru divizia de băuturi, concentrându-se asupra accelerării performanței categoriilor existente și consolidării notorietății brandurilor de băuturi PepsiCo.

Sunt entuziasmată să mă alătur echipei de profesioniști motivați din cadrul companiei PepsiCo, într-unul dintre cele mai dinamice segmente ale pieței FMCG. În acest rol, mă voi dedica consolidării imaginii brandurilor noastre, prin implementarea de strategii inovatoare și stabilirea unor conexiuni autentice cu consumatorii. Având sprijinul unei echipe de marketing cu oameni talentați, sunt convinsă că vom atinge și depăși obiectivele stabilite, contribuind astfel la succesul continuu al companiei.,” a declarat Mihaela Hristea, Senior Marketing Manager Beverages.

În paralel, Delia Corniciuc preia funcția de Senior Marketing Manager Beverages în Polonia

Cu o experiență de peste 3 ani și jumătate în cadrul PepsiCo, unde a ocupat anterior funcția de Senior Marketing Manager Beverages pentru România, Delia va continua să aducă o contribuție semnificativă la dezvoltarea afacerii și la succesul regiunii Central Europe.

Mă bucur să continui să contribui la succesul PepsiCo într-o piață importantă precum Polonia. În noul meu rol, voi continua să promovez brandul PepsiCo și să contribui la succesul său într-un mediu competitiv. Rămânem dedicați creării de experiențe memorabile pentru clienții noștri,” a declarat Delia Corniciuc.

În cadrul PepsiCo, România este o sursă de talente, iar numirea Deliei subliniază încă o dată acest lucru. De-a lungul ultimului deceniu, compania PepsiCo România a fost recunoscută ca fiind un Angajator de Top, ceea ce confirmă faptul că eforturile noastre de a dezvolta abilitățile și carierele colegilor dau roade.

PepsiCo

Produsele sunt savurate de consumatori din peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume, de un miliard de ori pe zi. PepsiCo a generat o cifră de afaceri de peste 86 de miliarde dolari în 2022, adusă de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Portofoliul PepsiCo este alcătuit dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, incluzând numeroase branduri iconice ce generează fiecare, anual, peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail.  Principiile PepsiCo sunt în linie cu viziunea noastră de a fi lider global în industria alimentară și de băuturi răcoritoare conform conceptului Winning with PepsiCo Positive (pep+). pep+ este transformarea noastră strategică completă, care pune sustenabilitatea și capitalul uman în centrul modului în care vom crea valoare și creștere, prin operarea în limitele planetare și inspirând schimbări pozitive pentru planetă și oameni.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *