Milka împlinește 120 de ani și face o invitație altruistă: de ziua Milka, românii sunt cei care își pun dorințele

Milka aniversează 120 de ani împreună cu iubitorii brandului, prilej cu care le transmite că tandrețea oferită celor din jur inspiră și mai multă tandrețe și aduce oamenii mai aproape.

milka

Sondaj de opinie

Pentru a marca această aniversare, Milka România a derulat un sondaj de opinie pentru a dezvălui cele mai des întâlnite dorințe ale românilor ce țin de sărbătorirea zilei de naștere sau de alte aniversări. Sondajul a fost realizat pe un eșantion de 508 persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani în perioada 17-22 martie 2021.

Potrivit sondajului, românii își doresc să îi aibă alături pe cei dragi necondiționat (61%) și peste 73.6% dintre aceștia consideră că intuiesc bine dorințele celor din jur. Pentru 77% dintre români, dorințele sufletești primează în fața celor materiale, pe primele locuri plasându-se sănătatea, întemeierea unei familii și călătoriile.

Mai mult, românilor le place să dăruiască și se bucură din plin când o fac (81.3%). Când vine vorba de tradiții legate de zilele de naștere, cei mai mulți sărbătoresc alături de familie și de prieteni (43.9%).

Rezultatele sondajului despre dorințe lansat de ciocolata cremoasă din Alpi dezvăluie o concluzie deloc surprinzătoare: atitudinea tandră și altruistă a românilor în jurul dorințelor aniversare. Cei mai mulți români își pun dorințe pentru bunăstarea celor dragi, mai puțin pentru ei înșiși și se bucură sincer când pot face gesturi frumoase pentru cei din jur.

Milka marchează campania aniversară de 120 de ani cu o invitație altruistă

Inspirată de aceste sentimente tandre ale românilor și urmând filosofia brandului, Milka marchează campania aniversară de 120 de ani cu o invitație altruistă: de ziua Milka, românii sunt cei care își pun dorințele.

Campania aniversară se desfășoară pe dorinte.milka.ro, unde fanii brandului sunt invitați să își pună dorințe tandre pentru ei sau pentru cei dragi, și să sărbătorească 120 de ani alături de  cea mai îndrăgită ciocolată cu lapte alpin. Dintre dorințele înscrise se vor alege 2 care pot fi votate timp de 24 de ore de către consumatori pe pagina de Instagram Milka România: https://www.instagram.com/milka.romania/. După trei astfel de cicluri de votare, în etapa finală se vor regăsi trei dorințe câștigătoare pe care Milka le va îndeplini. În acest moment aniversar, Milka, unul dintre cele mai iubite branduri, le reamintește românilor că va rămâne aceeași ciocolată tandră pe care o cunosc și o apreciază”, a declarat Lidia Cîrje, Marketing Specialist Tablets Mondelez International.

Milka

Încă de la lansarea sa în 1901 la Loerrach în Germania și până astăzi, producătorul a cucerit generații întregi din întreaga lume, devenind marca de ciocolată cel mai ușor de recunoscut, atât prin ambalajul său, cât și prin gustul inconfundabil.

Numele mărcii „Milka” este derivat din Milch (germ.: lapte) și Kakao (germ.: cacao). Încă de la apariție, ambalajul este mov, pe acesta fiind imprimate o văcuță pe nume Lila și o vedere panoramică a Alpilor.

De atunci, povestea Milka creionează un drum de succes, parcurs alături de consumatorii îndrăgitei ciocolate. Fiecare campanie desfășurată de-a lungul timpului a punctat îndeaproape filosofia Milka: tandrețea oferită celor din jur inspiră și mai multă tandrețe.

Milka este unul dintre cele mai iubite branduri de ciocolată, cu un portofoliu extins de produse, format din tablete, praline, batoane, biscuiți și produse de sezon.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

5 comentarii la „Milka împlinește 120 de ani și face o invitație altruistă: de ziua Milka, românii sunt cei care își pun dorințele”

    1. Dragomirică Sorela

      Bună să vă fie inima oameni frumoși! Dorința mea e simplă: sănătate și restul ce vrea Milka accept cu drag!Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *