Milka și-a pregătit portofoliul de produse pentru Sărbătorile de Iarnă

Portofoliul de produse Mondelez România, din sezonul de iarnă, vine în şi în acest an cu surprize şi promoţii speciale, pregătite de o marcă foarte îndrăgită în România, Milka.

Milka Xmas Candies 75gBomboanele de ciocolată cu cremă cu lapte, dar şi bomboanele asortate de pom Milka, într-o cutie cu 4 sortimente, îndrăgitele figurine Moş Crăciun şi Omul de Zăpadă de la Milka, cu cea mai fină ciocolată cu lapte din Alpi, sunt un cadou potrivit pentru ajunul Crăciunului.

De asemenea, pralinele Milka Crispello cu cremă de vanilie sau ciocolată şi textură multiplă în 3 straturi: umplutură cremoasă, înveliş crocant, totul acoperit cu cea mai fină ciocolată Milka, sunt disponibile ambalate individual pentru a putea fi împărţite mai uşor cu cei dragi în jurul bradului sau la masa de Crăciun.

În plus, în perioada 15 Noiembrie – 25 Decembrie, cumpărătorii care vor achiziţiona produse Milka & Jacobs de minim 20 RON vor avea ocazia să-şi decoreze casa de Crăciun cu lumini magice, căci vor primi garantat luminiţe pentru geam în formă de Moş Crăciun, ren sau glob, completându-şi astfel colecţia de anul trecut.

Galerie Foto:

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back. Durează doar 30 de secunde. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

BLACK WEEKdiscount de 50% la rate card-ul revistei pentru serviciile de publicitate! Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *