Mondelez International investește peste 100 de milioane de euro într-o nouă unitate de producție europeană

mondelezMondelez International a anunţat azi că va investi peste 100 de milioane de euro într-o nouă fabrică ce va fi situată în Cehia, unde se vor produce brandurile de biscuiţi Oreo şi belVita.

Veniturile nete pentru cele două branduri de biscuiţi au crescut în Europa cu 25% pentru Oreo şi cu 18% pentru belVita, iar noua unitate de producţie din Cehia va asigura cantitatea necesară pentru a ţine pasul cu cererea. Noua fabrică va produce peste un milion de biscuiţi Oreo/ zi.

Din 2010 şi până în prezent, Mondelez International a investit în facilităţi de producţie peste 240 de milioane de euro în Europa, incluzând fabrici din Franţa, Marea Britanie şi Europa Centrală.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *