Murfatlar România a intrat în insolvență

Tribunalul Constanţa a aprobat cererea de intrare în insolvenţă a companiei Murfatlar România, unul dintre principalii producători locali de vin, potrivit Mediafax. Producătorul de vin precizează că va continua strategia de dezvoltare şi extindere a activităţii comerciale pe piaţa românească conform planurilor deja stabilite, într-un mod solid şi sustenabil.

Gradul lent de recuperare a banilor din piaţă, caracteristica generală a mediului de afaceri în această perioadă, are ca principal efect lipsa de lichidităţi, făcând dificilă achitarea datoriilor exigibile”, se arată într-un comunicat al companiei.

Compania este deţinută de trei firme – Euroavipo (41,93%), Euro Trade Invest (39,01%) şi Vitivinicola Basarabi (19,04%). Reţeaua Crama Murfatlar cuprinde aproximativ 125 de crame funcţionale în întreaga ţară, existând în continuare proiecte de deschidere şi noi cereri de francize până la 180 locaţii.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,885 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Murfatlar România a intrat în insolvență
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] rog, asta cu Murfatlar este un fel de lansare a insolvenței, ca să fiu în tonul titlului, dar am zis ca merită să v-0 […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: