Napolact lansează o nouă gamă de iaurturi: Napolact BIO cu granola

FrieslandCampina România le oferă amatorilor unui stil de viață sănătos două noi opțiuni pentru un mic-dejun savuros – iaurturi Napolact Bio cu granola, fie ele cu căpşuni şi zmeură sau cu seminţe şi miere.

Napolact

O nouă gamă de iaurturi Napolact BIO le stă la dispoziţie celor care mizează pe cea mai importantă masă a zilei şi vor un mic dejun cât mai sănătos, gustos, hrănitor şi tihnit: iaurtul cu granola. Noile iaurturi Napolact Bio pot fi găsite momentan în două sortimente: căpşuni & zmeură şi cu semințe & miere. Ingredientele folosite provin din surse bio și sunt 100% naturale.

Un stil de viaţă sănătos, echilibrat, alimentat de preparate gustoase şi hrănitoare contează enorm. Micul dejun este acel moment de tihnă care ne dă energie şi pe care toţi ar trebui să punem preţ, mai ales în perioada aceasta. De aceea am lansat o nouă campanie de brand prin care ne propunem să reamintim familiilor cât de importantă este conectarea cu cei dragi la micul dejun. Noile iaurturi Napolact BIO cu granola ne permit să ne începem ziua în forţă, în cel mai sănătos mod cu putinţă şi, dacă nu lăsăm tehnologiei să ne răpească acest moment, atunci facem lucrurile aşa cum se cuvine”, a declarat Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

Nevoia de deconectare de la tehnologie din această perioadă devine din ce în ce mai stringentă. În acest sens, lansarea Napolact BIO cu granola completează campania de comunicare Napolact “Mic dejun aşa cum se cuvine”, prin care brandul propune familiilor un mic dejun aşa cum se cuvine, fără tehnologie, alături de cei dragi.

Napolact

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație aflată în topul celor mai mari producători mondiali de lactate.

FrieslandCampina este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Campina, Milli, Oké și Dots și oferă o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *