Next_Capitall

Nestle si Crucea Rosie reinnoiesc colaborarea pana in 2013

Nestle si Federatia Internationala a Societatilor Crucii Rosii si Semilunei Rosii (IFRC) si-au reinnoit astazi colaborarea pentru urmatorii trei ani, cu un accent special pe construirea unor comunitati mai rezistente in Coasta de Fildes.

Sub acest acord, Nestle va contribui cu 2.25 milioane franci elvetieni pe o perioada de 3 ani, concentrandu-se pe proiecte legate de apa si canalizare, securitate alimentara si pe sustinerea Raportului de Dezastre Globale al IFRC.

Prin intermediul programelor de apa si canalizare, pareteneriatul extins isi propune sa imbunatateasca sanatatea si igiena in randul elevilor, profesorilor si a comunitatilor de pe Coasta de Fildes, prin reabilitarea infrastructurii, asigurand accesul la apa potabila si canalizare, precum si prin programe de formare si de sensibilizare a comunitatii.

In domeniul securitatii alimentare, colaborarea va viza dezvoltarea instrumentelor si sprijinului bazat pe nevoi tehnice, beneficiind de expertiza Nestle. Unindu-si fortele pentru securitatea alimentara, Nestle si IFRC vor colabora in ateliere interne de lucru, dar vor imbunatati si sustinerea externa pe probleme de securitate alimentara.

In plus, parteneriatul include sponsorizarea si sustinerea producerii anuale a Raportului de Dezastre Globale al IFRC.

Colaborarea dintre Nestle si IFRC a fost instituita oficial in 2002, cand a fost semnat primul acord de parteneriat. Nestle a fost sponsor fondator al Initiativei de Sanatate in Africa (ARCHI), cu accent pe prevenirea HIV/SIDA.

In 2006, cand parteneriatul a fost extins pentru inca 4 ani, Nestle a sustinut proiecte legate de Initiativa Federatiei Internationale pentru Apa si Salubrizare(GWSI).

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Nestle si Crucea Rosie reinnoiesc colaborarea pana in 2013

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: