NIVEA a lansat colecția de cadouri NIVEA MEN

NIVEA a lansat colecția de cadouri NIVEA MEN pentru a oferi bărbaților produse de îngrijire special concepute pentru nevoile lor.

NIVEAColecția NIVEA TOOLBOX conține produse de îngrijire adaptate nevoilor bărbătești. Deodorantul Spray Black & White oferă prospețime întreaga zi, în timp ce NIVEA MEN CREME oferă hidratarea necesară pe toată perioada sărbătorilor. Sursa de prospețime din timpul dușului e oferită de șamponul și gelul de duș Active Clear, iar gelul de ras oferă pielii un aspect sănătos.

Îngrijirea potrivită se face cu NIVEA MEN Sensitive, ce conține gelul pentru ras și balsamul după ras care protejează pielea împotriva iritațiilor și tendinței de uscare.

În acest sezon, compania propune decorațiuni Do It Yourself și inspiră cu idei creative pentru sărbători de iarnă de neuitat.

Fie că îți dorești să realizezi un brăduț alternativ din hârtie colorată, fie că îți dorești să pregătești o coroniță  din dopuri de plută, te poți inspira de pe canalul YouTube NIVEA MEN ROMANIA și cu siguranță totul va merge perfect de sărbători!

Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial şi numărul 1 în România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *