NIVEA MEN completează gamele de gel de ras și balsam după ras (P)

NIVEA MEN, parte din grupul german Beiersdorf AG, completează gamele bărbăteşti de gel de ras şi balsam după ras, prilej cu care producătorul anunţă o nouă modă ce face valuri în rândul bărbaţilor: „no beard” trend! 

Astfel, pentru un bărbierit eficient şi confortabil, gelul de ras NIVEA MEN Original se potriveşte perfect nevoilor pielii tale, însă dacă te confrunţi cu iritaţii şi tendinţă de uscare, foloseşte gelul de ras NIVEA MEN Sensitive care protejează eficient pielea sensibilă.

Pentru a te bucura şi de o intensă senzaţie de răcorire după bărbierit, gelurile pentru ras NIVEA MEN Sensitive cooling şi NIVEA MEN Cool Kick sunt dezvoltate special pentru tine!

Preţ recomandat pentru geluri de ras: 17.10 Lei, 200 ml.

NIVEA MEN Gama Geluri pentru ras

Perfect de folosit în acele dimineţi agitate şi nopţi nedormite, NIVEA MEN Skin Energy Shaving Gel redă pielii energia şi vitalitatea de care are nevoie, în timp ce protecţia eficientă a pielii împotriva bacteriilor este asigurată de gelul de ras NIVEA MEN Silver Protect.

Preţ recomandat pentru balsamuri după ras: 29.52 Lei, 100 ml

NIVEA MEN Gama After Shave

 

Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni.

 

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *