Aslamed, noua gamă completă în materie de îngrijire orală de la Farmec Cluj-Napoca

Conform unui studiu desfăşurat de compania de cercetare ISRA Center, la iniţiativa Farmec Cluj-Napoca, 49% dintre respondenţi consideră că au dinţii sensibili, în timp ce 42% cumpară produse de îngrijire orală ce conţin ingrediente naturale. Totodată, 26% dintre respondenţi au declarat că suferă des de sângerări gingivale şi tot atâţia că folosesc zilnic apa de gură.

Pentru a răspunde nevoilor consumatorilor în materie de îngrijire orală, relevate și în cadrul studiului efectuat, Farmec Cluj-Napoca a dezvoltat noua gamă Aslamed.

Îmbogăţite cu extract eco-certificat de muşetel, argilă specială, cătină şi salvie, noile produse Aslamed, cu eficiență dovedită clinic, sunt special create pentru tratarea unor probleme specifice printre care sensibilitatea dentară sau afecţiunile gingivo-parodontale. Conținutul de argilă specială are în compoziție peste 20 de oligoelemente, cu acțiune în cicatrizare și remineralizare, dar și în combaterea respiraţiei urât mirositoare, iar extractul eco-certificat de muşeţel are o acţiune antiinflamatoare şi antimicrobiană.

Gama completă de îngrijire orală Aslamed include trei tipuri de pastă de dinţi (pentru dinţi sensibili, pentru tratamente homeopate şi pentru afecţiuni gingivo-parodontale) şi o apă de gură, pentru îngrijire şi protecţie completă.

Cercetarea a avut loc pe un eșantion reprezentativ de 1.091 persoane, din mediul urban (București și marile orașe – peste 50.000 locuitori), cu vârsta cuprinsă între 18 – 64 de ani, în luna august a acestui an.

Produsele sunt disponibile la preţuri cuprinse între 9 si 11,5 lei şi pot fi găsite în supermarketuri, hipermarketuri, farmacii, magazine tradiţionale, precum şi on-line pe site-ul www.farmec.ro.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *