Noua înghețată Transalpina de la Alpin 57 Lux îmbină cu succes tradiția și expertiza în producția înghețatei cu inovația

Alpin 57 LUX, una dintre cele mai mari companii producătoare de îngheţată din România, parte a Grupului internațional Food Union, incepe sezonul de inghețată cu o serie de noutăți, iar una dintre ele este înghețata Transalpina.

Alpin 57 LUX

“Începând cu acest an, înghețata Transalpina ia o formă cu totul nouă, după un proces de modernizare, care a ținut cont de elementele de bază ale brandului și de calitățile care l-au consacrat: un brand elegant, de încredere, făcut cu tradiție, un brand care crede în familie și în cei dragi, în lucrul bine făcut.

Noua înghețată Transalpina îmbină cu succes experiența și tradiția unei afaceri de familie cu dinamismul, curajul și puterea rapidă de inovație a unei multinaționale,” a declarat Bastian Konzelmann, Deputy CEO Alpin 57 Lux.

Transalpina se reinventează

Îndrăgită deja de consumatorii din România de mai bine de 7 ani, înghețata Transalpina se reinventează anul acesta și mai face încă un pas în dezvoltarea sa prin:

  • lansarea gamei 500 ml în mixuri inedite de arome (vanilie – mango, ciocolată și sos de vișine cu cireșe, căpșuni – frișcă)
  • un design modern
  • rețete îmbunătățite
  • diversificarea gamei de 1.000 ml.

“În acest an vom lansa o gamă variată de produse noi adaptate condițiilor actuale ale pieței. După cei 27 de ani de experiență pe piața locală și fiind parte a Grupului Food Union, cunoaștem obiceiurile de consum ale iubitorilor de înghețată și trendurile categoriei la nivel mondial, fapt care ne face să fim pregătiți să inovăm și să dezvoltăm produse noi pentru piața din România, care să se plieze pe cerințele consumatorilor,” a declarat Bastian Konzelmann.

Alpin 57 Lux S.A. propune consumatorilor o gamă variată de produse ce cuprinde peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite branduri, printre care cele mai populare sunt Transalpina, Fulg de Nea, Sandwich Alpin, Ekselence, Malgra, Polar Autentic si Fixiki.

Produsele se pot comanda din magazinul online al producătorului www.vreaualpin.ro sau din magazinele partenere Alpin 57 Lux S.A.

Alpin 57 Lux

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii de înghețată din România cu o expertiză de 27 de ani în domeniu, este, începând din anul 2016, parte din grupul Food Union, prezent în țările nord-europeane (în marea majoritate dintre acestea în poziția de lider de piață detasat) dar prezent și în Asia de Sud-Est. Unitatea de producție a companiei românești este situată în Sebeș, județul Alba, unde se produce o gamă largă de înghețată, o secție de produse de patiserie și brutărie congelată


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

O dată pe zi, de luni și până vineri, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings este un ecosistem care are rolul de a programa întâlniri de business virtuale sau fizice între furnizorii de servicii pentru retail și comercianți.

Înregistrare gratuită

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *