Noul Director General al companiei Kandia Dulce vine de la Mondelez International

Noul Director General al Kandia Dulce, Roman Melesh, se alătură companiei după o experiență de 20 de ani în cadrul Kraft Foods/Mondelez International. Printre pozițiile pe care le-a ocupat recent se numără cea de Vicepreședinte al Diviziei Coffee and Cocoa Beverages în Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa.

Roman MeleshÎnainte de a deține această funcție, Roman Melesh a ocupat în cadrul Kraft Foods/Mondelez poziții de conducere ale diviziilor Coffee, Refreshment Beverages, Salted Snacks, Cocoa Beverages, Gum, Candy and Chocolate.

„Kandia Dulce este o companie românească ce oferă oportunități extraordinare la nivelul dezvoltării și comunicării produselor. A pune o experienţă îndelungată cu branduri internaţionale, în slujba unui lider local precum Kandia Dulce, este un milestone profesional pe care îl marchez cu entuziasm. Calitatea de Director General al Kandia Dulce reprezintă, așadar, o onoare și o provocare!”, declară Roman Melesh.

Kandia Dulce este cel mai mare producător local de ciocolată, portofoliul actual de produse cuprinzând brandurile Rom, Măgura, Kandia, Primola, Laura, Sugus și Silvana. Având deja o poziție de lider în rândul producătorilor locali de ciocolată, biscuiți și produse zaharoase, compania este focusată pe piața din România, dar și pe unele piețe externe unde sunt comunități importante de români.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *