Gheorghe Sever Andresz este noul Director General al Diageo România

Gheorghe Sever Andresz, un manager cu o experiență comercială de peste 18 ani, este noul Director General pe România și Cipru al companiei Diageo, lider global pe piața băuturilor alcoolice. Portofoliul de băuturi al companiei cuprinde brand-uri de renume precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Captain Morgan sau Baileys. În România, Diageo operează prin intermediul partenerului său tradiţional pe partea de distribuție, PPD România.

DiageoSunt deopotrivă onorat și entuziasmat de această nouă provocare. Prioritățile mele sunt să lucrez, împreună cu partenerul nostru de distribuţie şi cu propria echipă, pentru a dezvolta capacitatea noastră organizaţională, a crește reputația mărcilor Diageo și a atinge performanțe notabile în această piață extinsă, care oferă multe oportunități”, a declarat Gheorghe Sever Andresz.

Gheorghe Sever Andresz, 46 de ani, se reîntoarce în România după 3 ani în cadrul Heineken Ungaria în poziția de Director de vânzări și Membru în Board, la capătul unei cariere de peste 12 ani în cadrul Heineken. Din acea poziție, Andresz a coordonat operațiunile companiei pe toate canalele de distribuție, atât retail cât și horeca. Anterior, Andresz a ocupat o serie de poziții de conducere și în cadrul Unilever, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața bunurilor de larg consum.

Andresz este absolvent a două facultăți, ultima fiind Facultatea de Marketing și Management din cadrul Universității de Vest “Vasile Goldiş”, precum și a numeroase programe de leadership din Germania și Ungaria.

Diageo este lider global pe piața băuturilor alcoolice, având o colecție remarcabilă de brand-uri, precum Johnnie Walker, Crown Royal, J&B, whiskey-urile Buchanan şi Windsor, Smirnoff, vodca Cîroc şi Ketel One, Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray and Guinness

Diageo este o companie globală, iar produsele noastre sunt vândute în peste 180 de țări din întreaga lume. Compania este listată atât pe London Stock Exchange (DGE), cât și pe New York Stock Exchange (DEO). Pentru mai multe informații despre Diageo, angajaţii noștri, brand-urile noastre și rezultatele companiei, vizitați-ne la www.diageo.com.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *