Noul Domestos 24 H Plus are un efect de dezinfecție de 3 ori mai puternic

A fost lansat noul Domestos 24H Plus, singurul produs de curățenie care conține milioane de molecule dezinfectante în fiecare picătură, o formulă nouă care îi oferă proprietatea de a adera mai bine la suprafețe printr-un strat protector.

Domestos 24H Plus rămâne activ pentru a distruge microbii pe o perioadă mai îndelungată, chiar și după ce toaleta a fost folosită. Acum, noul Domestos are un efect de dezinfecție de 3 ori mai puternic față de produsele obișnuite pe bază de clor.

De asemenea, Domestos 24H Plus este un produsul de curățare care omoară toți microbii cunoscuți, distruge mirosurile neplăcute, curăță cu ușurință murdăria dificilă și înălbește suprafețele. Poate fi folosit concentrat pentru curățarea vasului de toaletă, a foselor septice și a scurgerilor, dar și diluat – pentru chiuvetă, aragaz, podele, scaune, pentru a omorî bacteriile și microbii de pe lavete și pentru a preveni mucegaiul de pe ramele geamurilor.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,956 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Noul Domestos 24 H Plus are un efect de dezinfecție de 3 ori mai puternic
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: