“O pâine, o bucurie” – campanie de donații de sărbători realizată de compania Titan

Lansată la începutul lunii decembrie, campania socială Titan SA își propune să îi ajute de sărbători pe cei nevoiași din București și Ilfov, permitând consumatorilor ca, prin acțiunile lor, să contribuie la strângerea unui număr cât mai mare de pâini donate.

Folosind aplicația de Facebook dedicată, consumatorii decid numărul de pâini care vor să fie donate printr-o simplă interacțiune, fie că este vorba de un mesaj, o invitație sau un share, impactul gestului lor fiind vizibil prin intermediul Pâineometrului Titan, care arată numărul de pâini donate de utilizatori, în timp real.

În numai 12 zile, prin acțiunile lor,consumatorii au atins pragul de 2.500 de pâini din aplicație, număr care a fost suplimentat cu încă 500 de unități oferite de Titan SA și care vor fi donate până la data de 18 decembrie.

Pe parcursul lunii decembrie și la începutul lunii ianuarie, pâinea va fi livrată de către Titan SA către bătrânii, familiile și copii nevoiași din București și Ilfov, cu ajutorul partenerilor săi, Crucea Roșie și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3.

“Pentru unii oameni pâinea zilnică reprezintă un lux pe care nu și-l pot permite. Suntem bucuroși să fim parte din campania “O pâine, o bucurie” deoarece vine în întâmpinarea nevoilor acestor oameni, care de cele mai multe ori nu au glas sa ceara ajutor”, a declarat Ioan Silviu Lefter, Director General Crucea Roșie Română.

Donațiile vor fi livrate până la data de 18 ianuarie prin intermediul Crucea Roșie şi Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 și către:

– Persoanele și familiile aflate în evidența Crucea Roșie prin: Filiala Crucea Roșie sector 1, Filiala Crucea Roșie sector 3 și Filiala Crucea Roșie Ilfov

– Centrul de Îngrijire și Asistență “Casa Max

– Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Copiii Străzii

– Centrul de Îngrijire și Asistență “Sf. Ana

– Complexul de Servicii pentru Copiii cu Dizabilități “Crinul Alb”

– Centrul de Îngrijire și Asistență “Casa Soarelui”

Campania de strângere de donații se deruleaza prin intermediul aplicației dedicată de Facebook până la data de 23 decembrie 2012.

OFERTĂ SPECIALĂ30% reducere la Abonamentul Premium – 12 luni, între 17 decembrie şi 24 decembrie 2012!

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *