Odată cu noul site, Farmec își lansează și magazinul online

În pragul sărbătorilor de iarnă, Farmec îşi lansează noul website www.farmec.ro, care, pe lângă interfaţa prietenoasă şi informaţiile numerose referitoare la companie şi gama de produse, oferă consumatorilor săi posibilitatea de a face cumpărături online direct pe farmec.ro.

Ideea lansării noii versiuni a website-ului a plecat de la dorinţa consumatorilor Farmec de a cumpăra online produsele preferate şi de la sutele de solicitări primite în acest sens. Magazinul online Farmec include peste 200 de produse, pentru îngrijirea tenului, a corpului şi a părului, deodorante, cosmetică decorativă, produse pentru bărbaţi sau copii.

Cu ocazia lansării noului website, Farmec vine şi cu o promoţie specială. Astfel, primele 500 de persoane care fac cumpărături de minim 35 de lei, primesc gratuit unul dintre produsele: Lapte demachiant tonifiant Gerovital H3 Evolution, Mască tratament pentru regenerarea părului Aslavital sau Tonic regenerant ultra-activ Gerovital Plant Forte.

Pe website-ul farmec.ro, puteţi citi ultimele informaţii referitoare la companie, produsele lansate şi ofertele speciale, puteţi afla care sunt produsele care vi se potrivesc răspunzînd la câteva întrebări, puteţi pune întrebări specialiştilor Farmec sau vă puteţi înscrie în Clubul Farmec.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *