Olina la zilele Selgros

RENDER,  importatorul uleiului de palmier OLINA participa la evenimentul “ ZILELE SELGROS” care reprezinta o buna oportunitate pentru a prezenta clientilor produsul, in mod special celor din retail si Gastronomie,  in zilele de 25-26.02.2010 in SELGROS BERCENI si in zilele de 04-05.03.2010 in SELGROS PANTELIMON .

In ambele locatii actiunea consta in prezenta unui stand personalizat cu OLINA unde un promoter prezinta avantajele folosirii uleiului de palmier, raspunde intrebarilor clientilor referitoare la produsele OLINA, ofera clientilor spre degustare cartofi prajiti in ulei de palmier OLINA si inmaneaza flyere cu o scurta prezentare a produsului.

In cazul in care doriti sa testati calitatea uleiului de palmier, sunteti invitati in locatiile Selgros Berceni si Selgros Pantelimon.

IMGP1032

2

1

In acelasi timp Render pregateste, cu sprijinul maestrului bucatar Horia Virlan, o campanie de educare a consumatorului roman pentru adoptarea unei alimentatii sanatoase folosind uleiul de palmier OLINA care se va desfasura in perioada Martie –Aprilie 2010. Campania va fi sustinuta de materiale promotionale menite sa ofere consumatorilor toate informatiile de care au nevoie.

Pentru mai multe informatii legate de uleiul de palmier OLINA puteti accesa incepand cu data de 01.03.2010 site-ul www.olina.ro. Pana atunci, intrati pe www.render.ro

2performant.com

Un comentariu la „Olina la zilele Selgros”

  1. Pingback: uberVU - social comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *