Olympus lansează primul iaurt de băut cu specific grecesc de pe piața din România

Olympus Foods, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, lansează primul iaurt de băut cu specific grecesc de pe piața locală.

Olympus

De asemenea, producătorul a completat gama produselor acidofile cu două noi sortimente, sana și kefir din lapte de capră.

Olympus Foods a lansat în 2011, în premieră pe piața românească, iaurturile cu specific grecesc produse local. În 2018, compania a introdus pe piață iaurtul Stragghisto, care are la bază o rețetă tradițională a iaurtului cu specific grecesc, iar în 2019, portofoliul a fost completat cu primul iaurt bio cu specific grecesc. Noul produs vine în completarea gamei de iaurturi cu specific grecesc Olympus și este disponibil în gramaj de 330g. Este un produs care se adresează în special persoanelor active, cu un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată, având o textură cremoasă și un conținut ridicat de proteine – 26g proteine / 330g produs.

Olympus Foods a avut întotdeauna la bază misiunea de a le oferi consumatorilor cele mai inovatoare produse, de cea mai înaltă calitate, în perfectă armonie cu natura. Din acest motiv, ne concentrăm eforturile asupra diversificării portofoliului de produse. Suntem atenți la comportamentele și tendințele de consum, le analizăm și, ulterior, încercăm să le răspundem cât mai specific. Noul iaurt cu specific grecesc de băut este o premieră pe piața din România, atât la nivel de produs, cât și la nivel de conținut proteic. Suntem încrezători că va atrage atenția consumatorilor fideli ai iaurtului cu specific grecesc, care acum se pot bucura de unul dintre produsele lor preferate mai ușor, și în mișcare”, a declarat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus Foods.

Alte noutăți Olympus

Anul acesta, Olympus Foods a mai adus două noi completări importante în gama produselor acidofile, sana și kefir din lapte de capră, două produse sezoniere, disponibile anual în magazine în perioada aprilie – octombrie. Sana și kefirul de capră de la Olympus sunt produse obținute 100% din lapte de capră colectat de pe teritoriul României. Acestea au un aport nutritiv ridicat, sunt ușor de digerat, hrănitoare și răcoritoare. Gama de lactate din lapte de capră Olympus cuprinde și lapte 3.5%, unt 82%, iaurt 4% și telemea.

Iaurtul cu specific grecesc de băut, sana și kefirul din lapte de capră Olympus sunt produse în România, în Fabrica de Lapte de la Hălchiu, și sunt distribuite în rețelele de supermarketuri și hipermarketuri, urmând să fie introduse treptat și în magazinele din comerțul tradițional.

Hellenic Dairies

Grupul Hellenic Dairies are peste zece ani de prezență la raft pe piața românească, perioadă în care a investit constant pe plan local. Fabrica de lactate Olympus de la Hălchiu, județul Brașov, a fost inaugurată în 2011, iar producția sa este destinată atât pieței locale, cât și exporturilor.

Cu sediul în orașul Trikala din Grecia, Hellenic Dairies este o afacere de familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, cu operațiuni în 43 de ţări din toată lumea. În prezent, Olympus deține cinci fabrici în trei țări (Grecia, România și Bulgaria), care produc o gamă completă de lactate, brânzeturi, băuturi vegetale și sucuri naturale.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *