Olympus lansează pe piața locală noul iaurt grecesc – Stragghisto

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, își extinde portofoliul de produse și lansează pe piața locală noul iaurt grecesc Stragghisto, în urma unei investiții de peste 20 de milioane de euro.

olympusStragghisto dezvăluie o rețetă tradițională a iaurtului grecesc și este disponibil în trei variante: 0%, 2% și 10%.

Noul iaurt are un conținut scăzut de lactoză și cel mai ridicat nivel de proteine față de produsele din aceeași categorie de pe piață, datorită tehnologiei avansate de producție. Consistența este pusă pe primul loc, iar pentru o textură densă, cremoasă și fină, ca a unui mousse, ambalajul produsului este prevăzut cu o hârtie subțire de orez, care absoarbe umiditatea.

Odată cu această nouă linie de producție, ne îmbogățim portofoliul de produse și livrăm consumatorilor Stragghisto, un produs complet nou și autentic, realizat conform unei rețete tradiționale, din inima Greciei. Suntem încântați să anunțăm disponibilitatea lui pe piața din România și îl dedicăm tuturor iubitorilor de produse lactate de calitate”, a declarat Athanasios Giannousis, Director Comercial Olympus România.

Olympus a fost primul producător de lactate care a lansat iaurtul grecesc pe piața locală, în anul 2011, transformându-l într-un produs emblematic pentru marcă. Alături de iaurtul grecesc clasic, care se află în topul preferințelor consumatorilor în cadrul categoriei, Stragghisto completează gama actuală. Iaurtul este destinat în totalitate consumului intern și este distribuit în majoritatea marilor lanțuri de magazine din toată țara.

Întinsă pe o suprafață de 35.000 mp, fabrica de la Hălchiu beneficiază de echipamente de ultimă generație pentru recepția și procesarea laptelui la nivel european, precum și pentru ambalarea produselor finite. Nivelul înalt de tehnologizare asigură Olympus un avantaj competitiv și garantează produse de calitate, sigure din punct de vedere alimentar, păstrând, în același timp, valoarea nutritivă a acestora și gustul distinct. Cu o capacitate totală de colectare a laptelui de 75 de tone pe oră, fabrica din Brașov produce iaurt, lapte proaspăt și UHT, brânză, precum şi smântână. Produsele de cea mai înaltă calitate sunt distribuite în lanțurile de hiper şi supermarketuri din România şi din cele mai importante țări europene: Italia, Germania, Austria, Anglia și Suedia.

 Olympus

Grupul Olympus este prezent în România din 1999. În ultimii 19 ani, a dezvoltat diverse programe de sprijinire a fermierilor români, în efortul de a îmbunătăţi metodele de creştere şi îngrijire a animalelor, pentru a atinge standarde superioare de calitate în ceea ce privește colectarea laptelui. În perioada 1999-2018, investiţia totală a grupului Olympus în România s-a ridicat la 130 de milioane de euro.

Grupul de firme, deținut de o familie aflată la a treia generaţie de producători de lactate, are sediul în Trikala, Grecia, și operează în 43 de ţări din toată lumea. În prezent, Olympus deține cinci unități de producție în trei țări (Grecia, România și Bulgaria), care produc o gamă completă de lactate și sucuri naturale.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,821 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Olympus lansează pe piața locală noul iaurt grecesc – Stragghisto

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: