ZaharulOradea

Olympus lansează Olympus Bio, primul iaurt bio local

Olympus BioOlympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, lansează Olympus Bio, primul iaurt bio local. Produs la fabrica de la Hălchiu, județul Brașov, Olympus Bio are în compoziție lapte care provine 100% din agriculturi bio locale, de la animale hrănite și crescute în ferme bio, și respectă cele mai riguroase standarde de calitate impuse de către organismele internaționale și naționale în domeniu.

Iaurtul Olympus Bio este certificat de către organizația de certificare ecologică Bio Austria, ceea ce reprezintă o garanție a faptului că laptele bio folosit în producția iaurtului parcurge etape stricte în procesul de producție, de la momentul colectarii până la momentul obținerii produsului finit.

Iaurturile Olympus Bio conțin fermenți S. Thermophilus și L. Bulgaricus, precum și vitamina B12, care corespunde unui procent de 10% din cantitatea zilnică recomandată.

Produs în două variante – 0% și 3,5% -, Olympus Bio creează un nou segment de consum, cel al iaurturilor bio, în categoria cu cel mai mare volum de pe piața de lactate autohtonă: iaurturi. Lansarea Olympus Bio urmează tendințele înregistrate în obiceiul de consum al românilor, care pun preț din ce în ce mai mult pe calitatea produselor alimentare și pe originea materiilor prime.

“Stă în filosofia noastră să oferim consumatorilor produse lactate de calitate, păstrând armonia între procesul de producție și natură. De asemenea, căutăm întotdeauna să venim în întâmpinarea preferințelor lor și considerăm că piața românească este pregătită în acest moment să adopte produsele bio, urmând de altfel trendul care este în continuă creștere pe piețele dezvoltate. La nivel de piață a produselor bio în România, estimăm o creștere în volum a acesteia de 10% de la an la an”, precizează directorul general Olympus România, Ilias Pliatsikas.

Iaurtul Olympus Bio este destinat în totalitate consumului intern și este distribuit în cele mai mari supermarketuri si hipermarketuri din toată țara.

“Credem în potențialul agriculturii românești și avem o tradiție în a sprijini fermierii locali prin programe dedicate care îi ajută să își îmbunătățească metoda de creștere și îngrijire a animalelor, precum și pentru a atinge standarde mai înalte de calitate în activitățile legate de colectarea laptelui. Avem deci aici materie primă de foarte bună calitate, nu este necesară importarea acesteia din afară”, adaugă Ilias Pliatsikas.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,050 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Olympus lansează Olympus Bio, primul iaurt bio local
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: