Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania, este noul Președinte al Asociației Berarii României

Asociația Berarii României îl alege în funcția de Președinte pe Onno Rombouts, Managing Director HEINEKEN Romania, începând cu această lună. Onno Rombouts preia această funcție de la Andrew Highcock, fostul Președinte al Ursus Breweries, care a asigurat președinția Asociației pe parcursul anului 2013.

Onno Rombouts”Sunt onorat să fiu numit în această funcție și să pot continua munca predecesorilor mei”, a spus Onno Rombouts. „Industria fabricării berii este un sector important al economiei românești și generează peste 76.000 de locuri de muncă directe și indirecte, peste 95% din berea consumată în România fiind produsă local. În ciuda dificultăților economice, sectorul berii a continuat să aibă o contribuție puternică la economia României, de-a lungul întregului lanț de producție și comercializare. Din această funcție mă voi asigura că vom continua să menținem un mediu de afaceri durabil și prosper pentru sectorul berii in România. În plus, voi continua să promovez în România ceea ce noi numim cultura berii, deoarece berea aduce bucurie în viețile noastre și face parte dintr-un stil de viață modern și sănătos”, a adăugat Onno Rombouts, Președinte Berarii României.

„Timp de 10 ani, activitatea Asociației Berarii României s-a concentrat în direcția coagulării unei voci comune a producătorilor de bere, asigurând astfel calea către un viitor durabil al acestui sector. Îi mulțumesc dlui. Andrew Highcock, Președinte al Asociației în 2013, pentru eforturile depuse ca sectorul berii să depășească un an dificil din punct de vedere fiscal și pentru lansarea de noi proiecte ale Berarilor României. Suntem încântați că dl. Rombouts va conduce Asociația și sunt încrezător că întreaga experiență, abilitățile și dedicarea sa pentru a asigura o industrie durabilă a berii ne vor ajuta sa creionăm o dimensiune mai largă viziunii noastre”, a spus Constantin Bratu, Director General Asociația Berarii României.

Înainte de a se alătura HEINEKEN Romania, Onno Rombouts a ocupat funcția de Managing Director, Export and Director of Regional Commerce pentru Heineken Asia Pacific, în Singapore. Onno Rombouts lucrează în HEINEKEN de 20 de ani, deținând diferite funcții de conducere de-a lungul timpului. Printre aceste funcții se numără cea de Country Manager al subsidiarei companiei în Republica Dominicană și cea de Marketing & Sales Manager în HEINEKEN Ungaria.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *