Oral B lansează Oral B iO, noua periuță de dinți electrică cu tehnologia revoluționară iO

Oral B iO este disponibil acum și în România. Oral-B, lider de piață în îngrijirea orală și inovație, lansează Oral-B iO ™, noua periuță de dinți electrică, un produs revoluționar care oferă o senzație de curățare profesională în fiecare zi. Oral-B iO ™ este îmbinarea perfectă dintre tehnologie și experiență profesională, în comfortul propriei case. Noua periuță de dinți electrică aduce o serie de inovații unice atât la nivel de design cât și din punct de vedere al funcțiilor pe care le deține. Cu un design inspirat din estetica tech futuristă și funcții revoluționare precum acționarea magnetică liniară și capătul de perie reproiectat, inspirat din instrumentele medicului stomatolog, noul device oferă o experiență de curățare orală superioară. 

oral b

Noul Oral B iO deschide calea spre viitorul periajului cu tehnologia revoluționară iO, concepută cu micro-vibrații blânde, care oferă o experiență diferită de orice periaj, din interior spre exterior. Noul nivel de curățare introdus de iO clean este o premieră pentru tehnologia de periere, fiind urmarea a peste șase ani de cercetare, dedicați de profesioniști din întreaga lume în domeniul stomatologiei, în încercarea de a descoperi o experiență originală de periere.

“Oral-B iO™ este viitorul periajului. Este un produs fabricat cu detalii minuțioase și design elegant și de-a dreptul revoluționar din punct de vedere al tehnologiei. Periuța este gândită pentru experiența utilizatorului și conferă un nou nivel de încredere: îndrumările sunt personalizate, știi exact cât timp trebuie să-ți cureți dintii la fiecare spălare, știi care este presiunea optimă pe care trebuie să o aplici pe gingii, obținând astfel cele mai bune rezultate ale sănătății bucale, acasă.”, declară Ileana Cocias Senior Brand Director Procter & Gamble.

Funcțiunile periuței

Produsul revoluționar Oral-B iO ™ depășește standardul de modernizare, prin numeroasele funcțiuni menite să crească nivelul așteptărilor consumatorilor în ceea ce privește experiența, tehnologia, design-ul și performanța:

  • Afișajul interactiv permite navigarea ușoară prin caracteristicile periuței și personalizare: saluturi, alegerea modurilor de periere, setări de limbă și memento-uri pentru a schimba capătul periuței.
  • Protecție superioară a gingiilor – Senzorul inteligent de presiune ghidează utilizatorii să aplice o presiune optimă de curățare. Senzorul avertizează asupra suprapresiunii cu o lumină roșie și indică prin culoarea verde când utilizatorii aplică presiunea optimă de curățare, maximizând eficacitatea capătului de perie rotund iconic Oral-B iO ™, inspirat din instrumentele dentistului.
  • Încărcătorul magnetic elegant oferă o încărcare completă rapidă în doar trei ore. Afișajul periuței oferă un indicator ușor de citit al puterii bateriei.
  • Noua aplicație Oral-B oferă grafică 3D și tehnologia AI Brushing Recognition cu inteligență artificială, recunoaște toate zonele din cavitatea bucală, îndrumând utilizatorii spre finalizarea zonei de periere 100%. Oral-B iO ™ are o interfață de utilizator simplă și intuitivă care ghidează consumatorii printr-o sesiune de periaj de două minute cu urmărire 3D a dinților pentru a asigura de fiecare dată o senzație de curățenie profesională.
  • Cronometrul vizual oferă îndrumări personalizate utilizatorilor pentru a ajunge la cea mai bună curățare de până acum. Cronometrul urmărește durata fiecărei sesiuni de periere, astfel încât utilizatorii să știe când au periat două minute recomandate de medicul dentist. Pictogramele Smiley de pe ecran le permit utilizatorilor să știe dacă și-au atins obiectivul.

Noua periuță Oral-B iO ™ este disponibilă pentru cumpărare online pe eMAG (începând cu 17 septembrie) și în magazinele Altex și MediaGalaxy ( începând cu 18 septembrie).

Oral-B

Oral-B® este liderul mondial pe piața periajului. Parte a companiei Procter & Gamble, marca include periuțe de dinți manuale și electrice pentru copii și adulți.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *