Orbit Chef, o nouă aplicație de Facebook pentru Orbit România

Echipa SENIORHYPER a lansat Orbit Chef, o nouă aplicație de Facebook pentru Orbit România, parte a strategiei de comunicare digitală pe care a gestionat-o pentru brand pe întreg parcursul anului 2013.

orbitchefAplicația Orbit Chef face parte, alături de Adio Show, din platforma digital creativă dezvoltată de echipa SENIORHYPER pentru Orbit în 2013, este vorba despre Break up TV. Această platformă este spațiul unde se întâmplă toate activările brandului din online, sub forma unor emisiuni celebre.

„Orbit Chef este o nouă idee frumoasă a creativilor de la SENIORHYPER, parte a unui concept integrat pe care l-am primit de la bun început cu entuziasm. Aplicațiile dezvoltate până acum au prins excelent la utilizatorii din social media, și cum o bună parte din targetul nostru este activ în online, ne bucurăm să le oferim entertainment, pe lângă un produs de calitate”, spune Adela Avram, Senior Brand Manager Balkan East.

„Echipa SENIORHYPER a gestionat din punct de vedere digital campania desfășurată de Orbit România în 2013, <<Ia-ți adio de la resturile de mâncare>>. Ne-a plăcut să lucrăm la acest proiect ce pleacă de la o idee simplă și amuzantă iar jocurile propuse în aplicații sunt la rândul lor distractive, păstrând însă mesajul de brand”, spune Vasile Alboiu, Creative Director SENIORHYPER.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Orbit Chef, o nouă aplicație de Facebook pentru Orbit România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: