Parmafood a preluat importul și distribuția pentru piața de retail din România a brandului de cafea KIMBO®

S.C. Parmafood Group Distribution S.R.L. a preluat începând cu 01 Mai 2019  importul și distribuția pentru piața de Retail din România a cunoscutului brand italian  de cafea, KIMBO®.

ParmafoodKIMBO®   a fost fondată în sudul Italiei , la NAPOLI,  de către frații Rubino în 1963, întâi sub numele Cafè du Brasil ca apoi să se transforme în  KIMBO® .

KIMBO® este cel de-al doilea jucător din piața italiană de cafea, este brand-ul care a cunoscut o mare dezvoltare în ultimii ani. Această dezvoltare  se datorează în primul rând calității excelente, gustului autentic de cafea napoletană.  Acest gust specific este dat de prăjirea cafelei după tradiția napoletană, prăjire ce dă un gust bogat, arome puternice.

Bineînțeles, pentru a face o cafea bună, calitatea materiei prime este  importantă, și pentru asta KIMBO® își alege cu strictețe fiecare boabă de cafea, combinând cele două sortimente, Arabică și Robustă. KIMBO®  acordă o atenție deosebită selecției de cafea verde, supraveghează și controlează toate fazele de cultivare ale cafelei și, în special procesul de prăjire !

Gama pentru România va conține 14 articole printre care: cafea măcinată, cafea boabe și cafea capsule tip Nesspreso.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *