PARSA Beauty, lider în producția de articole și accesorii de îngrijire personală, lansează o gamă de măști de protecție certificate internațional

PARSA Beauty, lider în producția de articole și accesorii de îngrijire personală, promotor al frumuseții, sănătății și igienei, dă startul unei linii de măști de protecție, certificate internațional, pentru copii și adulți, precum și unei noi game de produse vegane, impunând cele mai înalte standarde de calitate. Conceptele, testate științific și certificate internațional, care stau la baza noilor sortimente, sunt inspirate din beneficiile oferite de natură și transpun dragostea și grija pentru toți clienții.

Noua gamă de produse PARSA Beauty – măști de protecție, cu imprimeuri în trend, pentru copii și adulți

PARSA BeautyPe lângă noile sortimente oferite de produsele de îngrijire personală, care demonstrează încă o dată calitatea, inovația și efectul regenerativ, brandul PARSA Beauty este aliatul de încredere în contextul nevoilor impuse de pandemia de COVID-19 pe plan mondial, ale cărui efecte se resimt în viața de zi cu zi.

“Pentru a putea controla și minimiza răspândirea noului Coronavirus și din dorința de a reveni cât mai repede posibil la normalitate, este foarte important să ne protejăm atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru. Pe lângă măsurile de igienă, care se impun a fi efectuate în mod regulat, precum și respectarea distanței prevazută pentru siguranța tuturor, este foarte importantă purtarea măștilor de protecție pentru nas și gură.

Știm cu toții că aceste măști protejează nu numai de praf și murdărie, dar mai cu seamă țin la distanță bacteriile. Chiar și după dezvoltarea și fabricarea unui vaccin pentru COVID-19, purtarea măștilor de protecție va deveni o rutină. PARSA Beauty vine în întâmpinarea acestor nevoi și lansează măști de protecție din materiale de cea mai bună calitate și certificate internațional, în tendințe la modă și în culori fresh”, declară Darius Weller, Directorul Companiei PARSA Beauty România.

Măști de protecție certificate conform Standardului OEKO-TEX® 100

Produsele din segmentul măști de protecție se remarcă prin materiale cu o textură din bumbac 100%, formate din două straturi, certificate conform Standardului OEKO-TEX® 100. Avantajul acestor măști se evidentiază prin faptul că pot fi refolosite după o spălare în prealabil, la o temperatură de 90 de grade.

Măștile de protecție destinate atât adulților, cât și copiilor, oferă un grad înalt de confort la purtare, datorită formei și a benzilor de fixare reglabile care permit o mulare perfectă și o ținută optimă, iar interiorul este plăcut la purtare.

Amprenta calității ridicate a produselor oferite de către PARSA Beauty și interesul deosebit pentru sănătatea clienților săi, atât a celor mari, cât și a celor mici, este dată de Certificarea STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Acest standard promovează produsele companiei pe cea mai înaltă treaptă, privind utilizarea responsabilă a substanțelor chimice și a îndeplinirii tuturor cerințelor pentru siguranța ecologico-umană a textilelor. PARSA Beauty devine astfel promotor al sănătății clienților și eficienței produselor pe care le comercializează.

Măștile de protecție – distracție dar și siguranță pentru copii

PARSA BeautyPARSA Beauty îi pune în prim plan și pe cei mici, iar purtarea acestor măști devine o distracție care vine în completarea siguranței privind sănătatea. „Copiii fac parte din grupa potențialilor purtători ai virusului care nu dezvoltă simptome, însă aceștia îl pot transmite, involuntar, altor persoane. Odată cu împlinirea vârstei de 2 ani, copiii ar trebui să poarte măști, în locurile publice, pentru protejarea persoanelor vârstnice.

Cu măștile de protecție PARSA Beauty, copiii se bucură de design-uri jucăușe, pot experimenta modele noi și variate primind un statut aparte de trendsetteri. În acest fel, purtarea măștilor nu devine o povară, ba chiar mai mult, orice fetiță sau băiat își poate accesoriza ținuta vestimentară cu măștile brandului german, inspirate din povești”, a completat Darius Weller.

Soluții complete de POS pentru toate tipurile de magazine

PARSA Beauty răspunde constant nevoilor consumatorilor săi prin preocuparea față de îngrijirea personală, sănătate și siguranță. În același timp, oferă și soluții complete de POS pentru toate tipurile de magazine.

Puteți vedea aici o Prezentare a Măștilor de protecție PARSA BEAUTY.

Noile produse PARSA Beauty – Beauty Roller secretul unei frumuseți de invidiat

Puterea miraculoasă a pietrelor prețioase stă la baza noilor linii de produse lansate de catre PARSA Beauty pentru îngrijirea tenului. „Natura a constituit dintotdeauna o sursă reală de inspirație în materie de îngrijire personală pentru brandul german. Conștientizarea unui stil de viață sănătos și durabil, combinată cu inovația, grija și responsabilitatea față de consumatori, sunt secretul pentru o piele sănătoasă, echilibrată și tânără.

PARSA BeautyPARSA Beauty acordă un interes special rolelor din quartz roz pentru îngrijirea tenului. Ideea de la care s-a pornit în dezvoltarea acestui concept a fost preocuparea intensă pentru prevenirea și îndepărtarea cearcănelor întunecate de sub ochi, a pielii tensionate și obosite din această zonă sensibilă.

Brandul german a găsit soluția! Rola din quartz roz este „Secretul frumuseții”, iar acum tenul poate să se bucure de mai multă vitalitate și prospețime. Quartzul roz, un cristal care acționează atât în exterior cât și în interiorul pielii, oferind protecție și vindecare, mai multă vitalitate și strălucire, printr-un masaj de relaxare facială aplicat cu ajutorul rolei. Prin efectul de răcire, noul produs PARSA Beauty revitalizează și relaxează pielea obosită și stresată a feței.

Rola de quartz roz de la PARSA Beauty este un „Must have” pentru „Momentul meu, la mine acasă”. Pe lângă aceste beneficii miraculoase, efectul de vindecare oferit de acest cristal fascinează printr-un glow natural al pielii, de-a dreptul uimitor. Acum este timpul să lăsăm frumusețea să vorbească prin prisma noilor produse inovatoare PARSA Beauty”, a declarat Darius Weller.

PARSA Beauty – Vegan și durabil = Cool și tânăr. Match-ul perfect pentru Hairstyling

PARSA Beauty„În materie de Hairstyling, noile produse PARSA Beauty vorbesc același limbaj al consumatorilor tineri, în pas cu tendințele actuale, precum și al celor care iubesc natura.

Noua linie de produse Vegane sub brandul PARSA Beauty salută natura și se remarcă prin faptul că renunță la plastic și promovează materialele inspirate din natură. Noile perii de păr PARSA Beauty sunt prevăzute cu peri naturali, care conferă un efect de îngrijire convingător. Tot mai multe femei își doresc, din diverse considerente, să renunțe la produsele de origine animală – atât în ceea ce privește alimentația, cât și la capitolul cosmetic”, declară Darius Weller.

Noile perii de păr PARSA Beauty, confecționate din PET, promovează natura, stilul Vegan și protejează resursele naturale. Aceste produse noi, fabricate din material poliester PBT, concepute în laboratoare germane de ultimă generație, s-au dovedit a avea proprietăți de îngrijire mult mai bune față de perii naturali, cum ar fi cei de mistreț. O dovadă în acest sens este strălucirea pe care o conferă părului pieptănarea ușoară, precum și o suplețe de invidiat.

Elemente de noutate

Un element de noutate este oferit de corpul periei care este obținut din amidonul trestiei de zahăr, provenită din agricultura ecologică. Materialul folosit pentru aceste produse este durabil, de calitate înaltă și rezistent la căldură. Profesionalismul acestei linii de produse se transpune în învelișul ceramic care distribuie în mod uniform căldura, pentru o uscare deosebit de blândă, în timp ce fantele de aer asigură un timp de uscare scurt.

Pieptănarea, descâlcirea și aranjarea părului se realizează cu ușurință datorită noilor produse PARSA Beauty, care oferă părului mai multă suplețe și strălucire, datorită materialelor din care sunt fabricate, fiind perfecte pentru o îngrijire profesională.

Aceste perii inovative au fost testate și sunt comercializate în ambalaj certificate FSC.

Mai multe informații pe: www.parsa-beauty.de
Contact: officerumaenien@Parsa-Beauty.de/ Telefon: + 40 (0) 731 889 188

PARSA Beauty

Cu un portofoliu care încorporează mai mult de 5.000 articole și cu o prezență în peste 30 de țări, compania germană de familie PARSA Haar-Modeartikel Gmbh, înființată în anul 1986, este liderul de piață din domeniul produselor de îngrijire și frumusețe din Europa. PARSA Beauty înseamnă sortimente variate de produse, în care se îmbină armonios creativitatea și inovația, și mai ales calitatea înaltă în segmentele dedicate îngrijirii părului și styling, a accesoriilor de machiaj și păr, în pas cu tendințele actuale, accesoriile pentru cosmetică, manichiură și pedichiură și accesoriile de baie.

Creșterea dinamică a companiei se datorează competențelor acumulate de-a lungul deceniilor și a angajamentului celor peste 1.200 de angajați din centrul administrativ și logistic din Sinsheim, Germania, precum și a celorlalti angajați din cele 5 filiale existente în prezent: Ungaria, Cehia, Croația, România și Serbia.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » PARSA Beauty, lider în producția de articole și accesorii de îngrijire personală, lansează o gamă de măști de protecție certificate internațional

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: