Pate Ardealul îi îndeamnă pe români să descopere și să recomande „Locuri cu fainoșag”

Producătorii Pate Ardealul, SC Producție Ardealul SRL (companie parte a ORKLA Foods Romania), îi invită pe toți românii să descopere și să recomande “locuri cu Fainoșag” din țara noastră, în cadrul unei campanii care se derulează în această vară, pe parcursul a două luni.

FainosagPentru a participa la promoție consumatorii produselor Ardealul trebuie să trimită un cod care se găsește pe ambalajul produselor fie prin SMS, fie completând un formular de participare pe site-ul www.locuricufainosag.ro.

“În plus, ne-am dorit mult să îi mobilizăm pe români să descopere și să recomande «locuri cu Fainoșag» de care dai la tot pasul în țara asta, așa că le-am dat ocazia să le pună pe harta pe care o găsesc pe același site, cu fotografii și recomandări. Ideea a prins: până acum, s-au strâns pe site mai bine de 1.600 de propuneri în doar 3 săptămâni de campanie, dar și numeroase impresii despre fiecare loc în parte.

Pentru a face și mai vizibilă descoperirea, oricine recomandă poate să o și marcheze cu stickerele colorate de pe site și din magazine, ca să vadă toată lumea că acolo e un «loc cu Fainoșag». Poate fi o localitate, o pensiune, un restaurant, un muzeu sau un loc minunat din natură”, a declarat Andreea Toloacă, director de marketing ORKLA România.

Cine intră în promoție până la jumătatea lunii august poate câștiga zilnic unul dintre cele 5 premii puse la bătaie – un rucsac cu produse Ardealul– dar intră și în tragerea la sorți săptămânală pentru cele 9 premii mari constând în bani de buzunar (5.700 de lei net) și un autoturism închiriat pentru o perioadă de maximum 10 zile sau contravaloarea în bani a închirierii mașinii, adică fix cât e nevoie pentru a face Turul României.

Promoția, valabilă în perioada 16 iunie – 17 august 2014, este comunicată pe ambalajul produselor Ardealul, la punctele de vânzare, pe stickerele dedicate promoției, pe site-ul dedicat www.locuricufainosag.ro, la radio (Europa FM si Radio Romania Actualitati) dar și prin două spoturi TV, realizate de compania ORKLA Foods Romania și difuzate pe principalele stații.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *