Patrulele Bergenbier S.A au premiat peste 100 de șoferi

Prima acţiune din cadrul campaniei  „Prietenul la volan se cunoaşte!” a avut loc sâmbătă, 17 noiembrie, Poliţia Rutieră şi Bergenbier S.A. premiind peste 100 de şoferi care au dovedit un comportament responsabil la volan.

Printre aceştia s-a aflat inclusiv Florin Grozea, unul dintre membrii formaţiei Hi-Q, care a dovedit poliţiştilor şi patrulelor Bergenbier S.A că este un adevărat prieten la volan, conducându-şi acasă prietenii după petrecere.

Reprezentanţii Direcţiei Rutiere-IGPR împreună cu Patrulele Bergenbier S.A au premiat peste 100 de şoferi, în cadrul primei acţiuni din campania „Prietenul la volan se cunoaşte!”, aceştia dovedind că au 0 alcoolemie în sânge şi că îşi conduc acasă prietenii după o seară petrecută în oraş.

Campania „Prietenul la volan se cunoaşte!”  care doreşte să creeze o comunitate a tinerilor responsabili ce adoptă comportamente adecvate atunci când e vorba de consumul de alcool va continua în perioada următoare atât prin acţiuni organizate de Poliţia Rutieră şi Bergenbier S.A cât şi prin activări în cluburile din Bucureşti. În acest sens, tinerii aflaţi în cluburi care vor dovedi că sunt „prieteni la volan” vor primi din partea patrulelor Bergenbier S.A produse fără alcool, stickere pentru maşină şi alte recompense menite să le ofere recunoaştere în cadrul grupului de prieteni.

De asemenea, pe site-ul campaniei (www.prietenlavolan.ro)  cât şi pe pagina de Facebook a acesteia (www.facebook.com/prietenlavolan) tinerii pot intra pentru a-şi încuraja prietenii să devină prieteni la volan pentru o seară.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *