Pepsi și Academia de fotbal Gheorghe Hagi lansează proiectul Next 11

Pepsi împreună cu Academia de fotbal Gheorghe Hagi au lansat azi, 11 mai 2012, platforma Next 11 – Echipa Viitorului, un angajament reînnoit față de viitorul fotbalului românesc. Aceast plroiect își propune să ofere condițiile optime de pregătire generațiilor viitoare de jucători de top în fotbalul internațional. Cu o tradiție solidă în susținerea tinerelor talente din fotbal la nivel național și internațional, Pepsi devine primul susținător al proiectului Next 11, la doi ani de la inaugurarea parteneriatului său cu Academia Gheorghe Hagi.

 

Călin Clej, Marketing Manager Beverages, PepsiCo România, explică motivele implicării Pepsi într-un proiect de asemenea anvergură:

„Colaborarea cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi este una dintre cele mai semnificative investiții pe care Pepsi le-a făcut în susținerea tinerelor talente din sportul românesc. Credem cu tărie că, dacă există cineva care să poată descoperi și educa generațiile Next 11, acela este Gheorghe Hagi. Ne-a arătat-o pe teren, de-a lungul întregii cariere, atât ca jucător, dar mai ales ca lider, ne-o arata și acum, prin felul în care a dedicat resurse uriașe Academiei. Văzându-l cum muncește, ascultându-l cum vorbeste și gândește fotbal, tot ce ne putem dori este ca platforma Next 11 să se ancoreze în ADN-ul caracterului lui Gheorghe Hagi.”

Cu 27 de tineri fotbaliști de-ai Academiei convocați în 2012 la naționalele de juniori și tineret ale României, Gheorghe Hagi este acum încrezător că poate duce la următorul nivel proiectul său de descoperire și educare a tinerelor talente.

“Încă de la înființarea Academiei, visul meu a fost să creez un climat pentru performanța și să predau tinerelor talente filosofia mea despre fotbal. La trei ani de la înființare, am devenit cea mai mare Academie de fotbal din România, cu peste 30 de jucători angrenați în circuitul echipelor naționale de fotbal. Orice proiect are nevoie de parteneri puternici, care să înțeleagă pasiunea pentru sport – de aceea mă bucur că am demarat proiectul Next 11 alături de Pepsi. Next 11 se bazează pe pasiune, autenticitate, respect, daruire și spirit de echipă, valori pe care vreau să le văd în viitorii jucători ai naționalei României”, explică Gheorghe Hagi.

Lansarea platformei Next 11 marchează și asumarea acestui parteneriat pe o perioada mai lunga cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi – cel mai mare proiect privat din Estul Europei pentru inițierea, formarea și educarea tinerelor talente in fotbal.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Pepsi și Academia de fotbal Gheorghe Hagi lansează proiectul Next 11
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Supeeeer! Bravo Pepsi Romania pt initiativa! Multi se gandesc doar cum sa-si faca reclama, nu cum sa ajute efectiv fotbalul romanesc!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: