PepsiCo aduce în România celebrul brand Rockstar Energy Drink

Celebrul brand de băuturi energizante Rockstar Energy este disponibil începând cu luna septembrie în România. Lansat de PepsiCo într-o gamă ce include 3 arome, Rockstar se adresează persoanelor sociabile, dinamice, cu un stil de viață activ 24/7. Pe lângă cantitatea dublă pe care o oferă, Rockstar vine și cu o provocare pentru consumatorii români: „Trezește rockstarul din tine!”

PrintRockstar Energy Drink este brandul care a revoluționat categoria de băuturi energizante, fiind recunoscut ca „inventatorul Big Can-ului”, prin introducerea dozei de 0,5 l. Cu vânzări anuale de peste jumătate de milliard de doze, Rockstar este unul dintre cele mai bine vândute energizante la nivel mondial.

„Gama Rockstar se adresează tinerilor care știu ce vor și când vor, tinerilor care își doresc să fie văzuți, să fie auziți și să se impună. Odată cu lansarea brandului în România, am pregătit numeroase surprize consumatorilor noștri sub provocarea: Demonstrează întregii lumi că ai toate calităţile unui rockstar”, dezvăluie Adriana Nestoriuc, Group Brand Manager Carbonated Soft Drinks, PepsiCo România.

Gama Rockstar Energy este disponibilă în România în variantele Rockstar Original 500 ml și 250 ml, Rockstar Xdurance 500 ml și Rockstar Guava 500 ml.

Rockstar Energy Drink a fost fondat în anul 2001 şi poate fi acreditat ca acel brand care a redefinit categoria de băuturi energizante prin inventarea „Big Can-ului” și gama extinsă de arome. Produsele din portofoliul mărcii se adresează consumatorului sociabil, energic și cu un stil de viață activ 24/7. Având în prezent miliarde de doze vândute, Rockstar se clasează în top 3 energizante în lume. Rockstar Energy Drink este prezent în peste 30 de țări, printre care SUA, Australia, Belgia, Canada, Cehia, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irelanda, Japonia, Marea Britanie, Mexic, Norvegia, Olanda, Polania, Slovacia, Spania, Suedia.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,030 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » PepsiCo aduce în România celebrul brand Rockstar Energy Drink
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: