PepsiCo anunță numirea lui Levent Yuksel în funcția de VP GM pentru Greater Balkans și SEE Franchise

PepsiCo anunță numirea lui Levent Yuksel, în prezent Vice Preşedinte GM East & West Balkans, în funcția de Vice Preşedinte GM pentru Greater Balkans și SEE Franchise. Coordonarea operațiunilor financiare și de business ale PepsiCo Greater Balkans se face de la București.

Această numire face parte din eforturile PepsiCo de a-și întări poziția în regiune. Astfel, activitatea PepsiCo Greater Balkans și South East Europe Franchise Business Unit este integrată într-o singură organizație, ce reunește operațiunile diviziilor de băuturi și snacks-uri PepsiCo România cu cele ale diviziilor de snacks-uri din East Balkans (Bulgaria și Moldova), West Balkans (Serbia, Bosnia, Croația, Albania, Slovenia, Muntenegru, Kosovo și Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei), Grecia, Cipru, Israel și unitățile South East Europe Franchise. Coordonarea operațiunilor financiare și de business ale PepsiCo Greater Balkans se face de la București.

Levent Yuksel-PepsiCo„Portofoliile de snacks-uri și băuturi PepsiCo ne asigură de mulți ani succesul în Balcani și Europa de Sud-Est. Integrarea operațiunilor noastre regionale într-o structură organizațională unică va susține în continuare capacitatea de dezvoltare a activității noastre și eficientizarea modului prin care venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Brand-urile noastre sunt bine poziționate pentru o viitoare creștere și mă bucur că voi lucra împreună cu echipele noastre regionale pentru a pune în valoare noi oportunități de dezvoltare” declară Levent Yuksel, VP GM Greater Balkans și SEE Franchise, PepsiCo.

Serhan Çelebi, în prezent Senior Director, Balkans CFO, devine Senior Director, Greater Balkans CFO.

Împreună cu alte 44 de țări, PepsiCo România este parte din Greater Balkans în cadrul diviziei PepsiCo Europe, liderul pieței de băuturi și produse alimentare din Europa, cu 52.000 de angajați în regiune. În România, PepsiCo deține două fabrici de băuturi, în Dragomirești (Ilfov) și Covasna, precum și o fabrică de snacks-uri, în Popești-Leordeni.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „PepsiCo anunță numirea lui Levent Yuksel în funcția de VP GM pentru Greater Balkans și SEE Franchise”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 21 - 25 aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *