PepsiCo România lansează cea de-a șaptea ediție a programului de internship Butterfly Effect dedicat studenților

PepsiCo România continuă tradiția susținerii și promovării tinerelor talente, prin lansarea celei de-a șaptea ediții a programului de internship Butterfly Effect. Acesta se adresează studenților în căutarea oportunităților de dezvoltare a carierei, ambițioși și dornici să lucreze într-o multinațională de succes.

PepsiCoToți cei care doresc să aplice trebuie să acceseze platforma Butterfly Effect – www.pepsicointernship.ro și să urmeze pașii de înscriere. Programul se desfășoară sub forma unui concurs în baza căruia 25 de studenți vor fi selectați pentru sesiunea de internship din acest an, ce se va desfășura în perioada mai – septembrie 2016. La finalul internshipului, cei mai buni studenți au posibilitatea să devină angajați permanenți ai PepsiCo.

„Butterfly Effect este un program pe care îl îndrăgim foarte mult datorită tinerilor entuziaști, pasionați și plini de idei care vin la PepsiCo să se dezvolte și să demonstreze că pot contribui la succesul echipei noastre. De asemenea, este un proiect longeviv, în care investim continuu, urmând angajamentul nostru numit Performanță cu Scop, prin care ne-am propus să susținem și promovăm talentele. Și în acest an sperăm ca programul să aibă succes în rândul tinerilor și să realizăm proiecte remarcabile împreunăˮ, a declarat Nicoleta Mitu, East Balkans Talent Acquisition Representative.

În urma edițiilor anterioare ale programului „Butterfly Effect”, un număr mare de tineri au fost angajați de PepsiCo în mai multe departamente, care au ajuns să ocupe diverse funcţii în organizaţie  – de la Brand Manager, până la Change, Culture & Engagement HR Lead, Learning & Development  & Talent Management Specialist şi altele.

Se apropie Campionatul European de Fotbal – Televizoare peste aşteptări

Unul dintre ei este Lavinia Barbu, intern PepsiCo în cadrul ediției din 2011 a Butterfly Effect, iar în prezent Brand Manager Pepsi, PepsiCo România. „PepsiCo oferă angajaților săi șansa de a avea o autonomie deplină asupra proiectelor în curs de desfășurare și de a se confrunta cu provocări reale de business, care le modelează dezvoltarea ca profesionişti și persoane. Compania este diferită în ceea ce privește modul de lucru, reinventează  conceptul de corporație prin încrederea în oameni, capabilități şi prin input indiferent de poziția ocupată.
 
În cadrul firmei am avut șansa de a întâlni mulți oameni care mi-au modelat personalitatea şi dezvoltarea profesională, mentori adevărați, cărora le sunt sunt recunoscătoare pentru că am lucrat și încă mai lucrăm împreună. În PepsiCo am crescut continuu şi am reuşit să îmi descopăr calităţile cu susţinerea colegilor care conduc această companie.”, a povestit Lavinia despre experiența sa.

Butterfly Effect este compus din trei faze ce îşi propun să atragă (BIG), să dezvolte (BOOST), să filtreze şi să recruteze (BORN) talente din rândul studenţilor. Detalii complete, aici.

PepsiCo „Butterfly Effect” – înscrieri

Pentru a se înscrie, tinerii interesaţi trebuie să acceseze site-ul dedicat pentru a completa un scurt chestionar online și pentru a trimite CV-ul, alături de un eseu de maxim 1000 de cuvinte. Înscrierile sunt deschise până la data de 29 aprilie, iar studenţii selectaţi vor fi anunţaţi pe 09 mai 2016, pe același website.

De asemenea, pe 25 și 26 martie, la Sala Palatului din București, PepsiCo va participa la târgul de joburi Angajatori de Top. Cei care doresc să afle mai multe detalii despre oportunitățile oferite de PepsiCo sunt așteptați la standul companiei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „PepsiCo România lansează cea de-a șaptea ediție a programului de internship Butterfly Effect dedicat studenților”

  1. Pingback: #PoateVăInteresează Noua piesă Taxi feat. Delia plus altele (mai importante :D) - Cristian China Birta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *